Binnenzwembad

Binnenzwembad

Leef je uit met je vriendjes & vriendinnetjes in het verwarmde overdekte zwembad. Je kunt je hier uren vermaken. Voor de allerkleinsten is er een apart peuter gedeelte van 15 cm diep. Het Binnenzwembad is niet alleen fantastisch voor onze parkgasten, ook voor kinderfeestjes is het erg leuk, bijvoorbeeld in combinatie met een uurtje Showbowlen! Ook aan de senioren is gedacht. Er is namelijk iedere ochtend een speciaal senioren zwem uurtje.

Wil je bij ons komen zwemmen?

Alleen gasten van het Vakantiepark & Partycentrum kunnen gebruik maken van het zwembad. Dus als je bij ons op het park staat, een kinderfeestje met zwemmen of als je bijvoorbeeld een familiedag hebt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Openingstijden

Toegangsprijs

Losse entree: € 1,50 (alleen op aanvraag)
Voor onze parkgasten is het gebruik van zwembad gratis.

Zwemless bij Mölke

In het zwembad van Mölke worden ook zwemlessen geven. Het zwembad wordt gehuurd door Zwemschool Van de Riet. De kinderen die hier zwemles krijgen kunnen al beginnen met 4,5 jaar. De kinderen worden opgeleid voor het A B en C zwemdiploma, dit allemaal volgens de normen van de NRZ (nationale raad voor zwemdiploma’s waar de zwemschool bij is aangesloten. Er is altijd wel een wachtlijst, maar de lengte verschilt heel erg per periode. Op dit moment is de wachtlijst gemiddeld 3 tot 6 maanden, dit is met uitzondering van alle schoolvakanties omdat er dan geen zwemles wordt gegeven.

Wilt u meer weten over de zwemlessen? Kijk dan op de site van Zwemschool van de Riet Zwemschool van de Riet

  • camping met binnenzwembad overijssel
  • camping met overdekt zwembad
  • camping met zwembad overijssel
  • camping met overdekt zwembad
  • camping met zwembad
  • camping met zwembad nijverdal
  • camping met zwembad
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten

×