Mölke
Voorjaarsvakantie-overijssel

Voorjaarsvakantie

  • Nabij de Sallandse Heuvelrug
  • Accommodaties voor max. 14 personen
  • Beoordeeld met 5 sterren door de ANWB

Voorjaarsvakantie in Twente

Als de zon weer gaat schijnen en de bloemen gaan bloeien, is het tijd voor de voorjaarsvakantie! Het perfecte moment om even weg te gaan van de dagelijkse drukte en te genieten van het ultieme Slow living hier bij Mölke.

Of je nu naar een zonnige plek gaat of juist de natuur opzoekt, de voorjaarsvakantie is perfect om even bij te komen #oplaadgarantie. Het is tijd om te stralen en te genieten van een welverdiende pauze. Voor alle leeftijden is er wel wat te doen hier op het park. Neem een duik in het overdekte zwembad, ga eropuit voor een heerlijke wandeling op de Sallandse Heuvelrug of kom helemaal tot rust in je eigen sauna of Hottub
Dus, waar wacht je nog op? Ga eropuit en beleef een fantastische voorjaarsvakantie! 

Vrolijke Voorjaarsanimatie voor de Kleintjes!

Iedereen die zich jeugdig voelt bieden wij een kleurrijk scala aan activiteiten en entertainment aan. Laat de kinderen zich onderdompelen in lachende avonturen met onze speciale kinderanimatie. Van creatieve workshops uit onze knutselacademie tot actieve spellen op ons voetbalveld. Onze voorjaarsvakantie-animatie is ontworpen om van elke vakantiedag een feestje te maken.

 
Voorjaar