Mölke

Kerstvakantie

  • Unieke feestdagen aan de Regge
  • Ontdek de magische winterweken
  • Kerst in Zuna

Weg met kerst naar Twente

Ga deze kerstvakantie er eens tussenuit en kies voor een huisje huren met kerst. Verblijf in een sfeervolle accommodatie geschikt voor maximaal 6 personen. Bij Vakantiepark Mölke geniet je van de prachtige en rustgevende omgeving van Rijssen. Je hoeft je nooit te vervelen! Zo beleef je veel pret met het animatieteam of ga je eropuit voor een heerlijke winterwandeling in de natuurrijke omgeving van het park. Na een lange dag vol vermaak geniet je van een heerlijk huisgemaakt kerstdiner in je vakantiehuis of kijk je een leuke kerstfilm op de bank. Met wie ga jij dit jaar even weg met kerst?

Zoek en boek jouw kerstvakantie ⤵

Jouw verblijf tijdens de kerstvakantie

Bij Vakantiepark Mölke kun je kiezen voor een toffe accommodatie tijdens de kerstvakantie. Wanneer je houdt van luxe en comfort zit je goed op ons vakantiepark. Vakantiepark Mölke biedt allerlei soorten huisjes tijdens de kerst; van eenvoudige maar comfortabele chalets tot huisjes met hottub en sauna en romantische Reggehooibergen. Perfect voor het hele gezin of de hele familie! #Slowliving bij Mölke betekent onthaasten en ontspannen in de natuur. Op ons vakantiepark midden in de natuur ben je er namelijk echt even helemaal tussenuit!

Wat te doen tijdens jouw kerstvakantie in Twente?

Ook tijdens de kerstvakantie hoef je je zeker niet te vervelen! Op het park zijn er namelijk diverse faciliteiten voor zowel jong als oud. Vakantiepark Mölke heeft een overdekt zwembad, een bowlingbaan, een heerlijke sauna en een escape kist. Daarnaast hebben we voor de kinderen ook een toffe binnenspeeltuin, een leuk recreatieteam en een sportveld. In de omgeving van het vakantiepark zijn er mooie wandel- en fietstochten te maken. Na een heerlijke winterse wandel- of fietstocht kom je terug in jullie vakantiehuis en warmen jullie je lekker op met een kop warme chocomelk. Kortom, er zijn genoeg dingen te doen en te zien tijdens jullie kerstvakantie in Overijssel.

 
 

Uitgelicht: