1. 5-sterren camping in Twente
  2. Overdekt zwembad en binnenspeeltuin
  3. Gelegen aan rivier de Regge

Herfstvakantie in Twente

De herfstvakantie is de perfecte periode om een weekendje, midweek of week ertussenuit te gaan. Wij hebben bij deze de perfecte bestemming gevonden voor je herfstvakantie. In Zuna ligt Vakantiepark Mölke, een camping in Overijssel, waar je gegarandeerd geniet van een heerlijke herfstvakantie in Twente. De verschillende type verhuuraccommodaties, glamping- en kampeermogelijkheden maken je vakantie onvergetelijk! Ook zijn er tijdens de herfstvakantie animatieactiviteiten die worden georganiseerd door twee animatieteams. Je kinderen hoeven zich tijdens de herfstvakantie dus niet te vervelen! Ervaar de Twentse gastvrijheid en kom tot rust op ons vakantiepark in de herfstvakantie. 

 

Overnachten in de herfstvakantie

Wij beschikken over ruime kampeerplaatsen bestaande uit basis- of comfort kampeerplaatsen, ook hebben we kampeerplaatsen met privé sanitair. Alle plaatsen zijn voorzien van elektra. Kamperen in de herfstvakantie kan ook met je hond, zo hoef je je trouwe viervoeter niet thuis achter te laten. Liever iets meer luxe en comfort? Kies dan voor een huisje huren in de herfstvakantie. Kleine, maar ook grote groepen tot 30 personen, zijn bij ons welkom. Of wil je een combinatie van kamperen en een huisje op ons vakantiepark in de herfstvakantie? Dan is glamping iets voor jou! Met een glamping accommodatie, zoals onze boomhut, lever je niets in op luxe en geniet je optimaal op onze camping in de herfstvakantie. Gaat jouw voorkeur uit naar kamperen in de herfstvakantie of een vakantiehuis in de herfstvakantie?

 

Herfstvakantie met kinderen

Als je met je kinderen op vakantie wil, begrijpen wij dat je zoekt naar een vakantiepark met kindvriendelijke faciliteiten en activiteiten. Bij Vakantiepark Mölke snappen we dat maar al te goed, vandaar dat we een animatieprogramma hebben voor kinderen tot 10 jaar. Naast de animatie die is geregeld, zijn er verschillende accommodaties met een thema en is er op elk kampeerveld een kinderspeeltoestel. Mocht je ’s avonds geen zin hebben om te koken dan kun je naar ons kindvriendelijke restaurant met binnenspeeltuin om een hapje te eten. Wat je wensen omtrent een camping in de herfstvakantie ook mogen zijn, Vakantiepark Mölke heeft voor ieder een passende kampeerplaats of accommodatie met altijd een speeltuintje in de buurt. 

Activiteiten in de herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie zijn er genoeg activiteiten te plannen. Huur een fluisterbootje, kano of sup en verken de omgeving als het mooi weer is. Voor de liefhebbers liggen er bij de receptie gratis wandel- of fietsroutes. Tevens kun je de kinderen meenemen op een leerzaam dagje uit. Bezoek verschillende bijzondere musea in Overijssel. Naast musea zijn er natuurlijk ook pretparken in de buurt. Bekijk alle mogelijkheden in de omgeving. Ontdek Zuna en ervaar de "Slow Living Experience".