Mölke
Herfstvakantie Twente

Herfstvakantie

  • 5-sterren camping in Twente
  • Overdekt zwembad en binnenspeeltuin
  • Gelegen aan rivier de Regge

Herfstvakantie vieren bij de Sallandse Heuvelrug

De herfstvakantie is de perfecte periode om een weekendje, midweek of week ertussenuit te gaan. In Zuna ligt Vakantiepark Mölke, een camping bij de Sallandse Heuvelrug, waar je geniet van een heerlijke herfstvakantie in Twente. De verschillende typen verhuuraccommodaties, glamping- en kampeermogelijkheden maken je vakantie onvergetelijk! Ervaar de Twentse gastvrijheid en kom tot rust op ons vakantiepark in de herfstvakantie

Zoek en boek jouw ideale verblijf 

 

Overnachten in Twente tijdens de herfstvakantie

Wij beschikken over ruime kampeerplaatsen bestaande uit basis- of comfort kampeerplaatsen. Ook hebben we kampeerplaatsen met privé sanitair. Kamperen tijdens de herfstvakantie kan ook met je hond, zo hoef je je trouwe viervoeter niet thuis achter te laten. Liever iets meer luxe en comfort? Kies dan voor een huisje huren in de herfstvakantie. Kleine, maar ook grote groepen tot 30 personen zijn welkom. Liever een combinatie van kamperen en een huisje op ons vakantiepark in de herfstvakantie? Dan is glamping iets voor jou! Je levert niets in op luxe en geniet optimaal. Gaat jouw voorkeur uit naar kamperen in de herfstvakantie of een vakantiehuis in de herfstvakantie?

 
 

Herfstvakantie met kinderen in Overijssel

Als je met je kinderen op vakantie wil, begrijpen wij dat je zoekt naar een vakantiepark met kindvriendelijke faciliteiten. Daarom hebben we bij Vakantiepark Mölke een animatieprogramma voor kinderen tot 10 jaar. Naast de animatie zijn er verschillende accommodaties met een thema en is er op elk kampeerveld een kinderspeeltoestel. Mocht je ’s avonds geen zin hebben om te koken dan kun je naar ons kindvriendelijke restaurant mét binnenspeeltuin om een hapje te eten. Wat je wensen omtrent een camping in de herfstvakantie ook mogen zijn, Vakantiepark Mölke heeft voor ieder een passende kampeerplaats of accommodatie met altijd een speeltuintje in de buurt.