Camping met Viswater

Camping met Viswater in de omgeving

Op zoek naar een camping met viswater in Twente, Overijssel? Je kunt bij ons een chalet huren aan het water, een stacaravan huren aan het water of bij ons terecht met eigen tent of toercaravan op een standaard kampeerplaats, comfort kampeerplaats of supercomfort kampeerplaats met eigen privé sanitair. En daarnaast hebben we ook unieke Glamping mogelijkheden. Mölke ligt direct aan het riviertje de Regge. In de Regge is het prima vissen. Op de camping zelf is er een vissteiger en langs de Regge zijn diverse visstekken. Tellingen in opdracht van het Waterschap, wijzen uit dat er minstens 22 soorten grotere vissen voorkomen in de Regge. Meest voor komende soorten zijn: Blankvoorn, kolblei, Baars,  Riviergondel, Winde, Brasem, Paling, Ruisvoorn, Snoek en Karper. Dus voor een heerlijke vis vakantie in Overijssel moet u bij Vakantiepark Mölke zijn!

Vissen in de omgeving

Ook in de omgeving kun je prima vissen. Er zijn vele visvijvers op loop- en fietsafstand van de camping met prima visstekken. Ook zijn er op ongeveer 20 km afstand 2 schitterende forrelenkwekerijen. Ook kun je een flusiterboot of kano huren om het viswater eens op een andere manier te verkennen. Voor je visvakantie in Overijssel ben je dus bij Mölke op het ideaale plekje.

Met het gezin op vakantie

Met het gezin op vakantie naar een camping met viswater? Dat kan. Er is ook veel meer te doen en te beleven: Er is een verwarmd overdekt zwembad, binnenspeeltuin, airtrampoline, fluisterboten verhuur & kanoverhuur. Tijdens de schoolvakanties is er een recreatieteam actief. Zij organiseren veel activiteiten, zodat de kinderen zich niet hoeven te vervelen. Kijk op onze kids pagina om het huidige animatieprogramma te bekijken.

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×