Vakantiepark Hemelvaart

  • Overdekt Zwembad & Binnenspeeltuin
  • Gelegen aan het riviertje de Regge
  • LED's Go Showbowling
  • Fluisterboten verhuur

Wil je op vakantie naar een vakantiepark met Hemelvaart? Vakantiepark Mölke in Zuna biedt verschillende accommodaties, kampeerplaatsen en activiteiten aan die je vakantie onvergetelijk maken! Overijssel en Twente staan bekend om de uitgestrekte natuur en de gemoedelijke inwoners. Geniet van de ruimte en kom tot rust tijdens Hemelvaart op ons 5-sterren vakantiepark Mölke in Zuna (Overijssel).

Wat je wensen ook zijn vakantiepark Mölke biedt verschillende accommodaties en kampeerplaatsen aan en er zijn verschillende activiteiten zowel binnen als buiten. De ideale locatie om te genieten van een elke vakantie en gelegenheid. Geniet van luxe in één van onze accommodatie of geniet van luxe kamperen in één van onze glamping mogelijkheden. Ons vakantiepark ligt direct gelegen aan rivier de Regge wat bij uitstek geschikt is voor heerlijke wateractiviteiten. Natuurlijk zijn er in de omgeving verschillende wandel- en fietstochten die je brengen naar de mooiste plekjes in de omgeving.

Houd je meer van kamperen? Kom tot rust op 1 van onze kampeerplaatsen. Wij beschikken ook over plaatsen met privé sanitair, reserveer voor deze extra luxe plaatsen. Tijdens Hemelvaart hebben we verschillende kampeerarrangementen ook in combinatie met Pinksteren.

Kampeerarrangementen tijdens Hemelvaart

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×