Mölke

Restaurant en partycentrum

Restaurant en Partycentrum Mölke

Op zoek naar de leukste avond uit met vrienden of familie? Kom bij Mölke! Met ons gezellige restaurant en vele faciliteiten kunnen we met zekerheid zeggen dat je bij ons jouw favoriete avond uit kan organiseren. Ga lekker bowlen en sluit de avond af met een drankje aan onze bar, of kom heerlijk grillen in ons Finse grillhuisje! Ga varen op de Regge en kom daarna dineren, of geniet van een lekkere lunch in het restaurant! Wij ontzorgen je volledig, zodat jij lekker kan genieten van de avond en de mensen om je heen.

Bekijk de mogelijkheden

 

Avondje uit met een grote groep

Kom je met een grote groep? Dan denken we graag met je mee hoe we jouw avond onvergetelijk kunnen maken! Of je nu op zoek bent naar een gezellig etentje met collega's, een avond uit met je vriendengroep of graag met je familie wil komen bowlen, bij Mölke is er vanalles mogelijk.

Als jouw groep groter is dan 10 personen dan kan je een reservering voor het restaurant aanvragen. Wij kijken dan of er plek is of dat we een ander leuk alternatief kunnen aanbieden.

 
 
 
 

Partycentrum Mölke: ook voor jouw feestjes!

Als je iets te vieren hebt, of het graag groots wil aanpakken, ben je bij ons ook aan het juiste adres. Mölke beschikt over de fijnste zalen en locaties voor jouw verjaardag of familiefeest! 

Het partycentrum heeft verschillende feestzalen allen gelegen om de binnenspeeltuin. Deze ruimtes hebben allemaal een eigen identiteit, uitstraling, en een eigen terras. Voor ieder wat wils! Combineer een heerlijk buffet of barbecue met één van de vele activiteiten.

Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend alle mogelijkheden te bespreken.

 

Hier kan je ons vinden