Mölke

Pop-up glamping met kids

  • Veel faciliteiten voor kids
  • Op een 5 sterren camping
  • Festivalsfeertje
  • Lekker uitzicht vanuit je tent

Pop-up glamping "Bij de buren"

In de rustige achtertuin van ons vakantiepark, aan riviertje de Regge, ligt pop-up glamping "Bij de Buren". Een heerlijke pop-up glamping voor gezinnen met kids, geopend van eind april tot en met de herfstvakantie. Op onze pop-up glamping geniet je van een uitzicht op de Twentse Hooilanden en sta je binnen drie stappen op ons eigen strandje aan de Regge!

Het liedje van Suzan, Freek en Snelle lijkt over onze pop-up glamping te gaan: 't is heerlijk stil hier aan de overkant en je wil nergens liever zijn! 🎶 🇳🇱 Geniet van het lekkere sfeertje op het veld, ga samen op avontuur en laat je lekker in de watten leggen. 

 

De omgeving is perfect voor een vakantie met kinderen en op ons aangrenzende 5-sterren vakantiepark maak je gebruik van alle faciliteiten, zoals een zwembad en speeltuinen! Tijdens weekenden en in vakantieperioden is ook ons gezellige animatieteam actief met veel leuke en gezellige, activiteiten. 

Dit kan je verwachten van jouw avonturen Bij de Buren:

🍀 Fantastische locatie naast een 5 sterren camping
🥳 Geweldige binnen en buiten faciliteiten binnen handbereik 
💚 Kindvriendelijke omgeving met genoeg speeltuinen en animatie voor alle leeftijden
🍽️ Een gezamelijk kooktent waar je met het hele veldje kan koken tijdens zonsondergang
🌳 Een prachtige omgeving rondom de Regge en Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug
☀️ Heerlijk eten op het Reggeterras en bij Stan van ons restaurant!
⏰ En ⤳ geniet van onze Slow Living Experience, want als tijd ons kostbaarste bezit is,
dan is Twente de rijkste regio van Nederland! Ervaar dit bij ons. 

Glamping accommodaties

Slaap bij de buren in een luxe bijzondere glamping accommodatie met privé sanitair. Dit zijn eigenlijk wel één van de allerbeste plekjes op onze pop-up camping. Zo kan je er zeker van zijn dat het gras bij de buren niet groener is! 😏 Det tenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben standaard opgemaakte bedden en een knusse inrichting. Ook kun je vanuit deze tenten genieten van de mooist zonsondergang van Zuna!

Glamping tenten

Je kunt ook een fancy tent huren in de achtertuin van de buurman. Deze is voor de luxe paarden die graag een tentje met privé sanitair willen🛁, deze blije tentjes staan ook op een hele leuke plek, namelijk aan onze haven! Iets wat minder luxe tentjes, maar niet minder schattig zijn de buurvrouws' belltentjes en de buurmans' Awajitentjes. Lekker knus ingericht en je kunt gebruik maken van het 5 sterren sanitiargebouw! In het midden van het glamping veld staat onze enig echte kooktent. Hier kun je gezillig samen met je mede glampeerders je kookkunsten laten zien! Wie denk jij dat de pannenkoek het hoogste kan opgooien? Jij of je buurman? 🥞

Pop-up glamping Bij de buren is onderdeel van vakantiepark Mölke

De pop-up glamping is gelegen op het terrein van vakantiepark Mölke: uitkijkend over de Regge en het prachtige Twentse landschap. Zoals je weet is het gras bij de buren altijd groener. In dit geval betekent dit dat de glamping is uitgerust met een heerlijke festivalsfeer: gezellige tentjes, fijne stoeltjes, schattige lampjes, fantastisch uitzichten en lekker lokaal eten en drinken van Mölke en alle (over)buren!🤩

Natuurlijk mag je vrij gebruik maken van alle faciliteiten bij Mölke, waar we alles bieden wat jij nodig hebt om de tijd te vergeten. De vele faciliteiten en prachtige omgeving zorgen ervoor dat er hier altijd iets te beleven is! Geniet van een lange wandeling in de omgeving, ga varen op de Regge of vermaak je uren op ons eigen strandje. Laat je in de watten leggen en ontspan! Pas wanneer je volledig opgeladen bent laten we je weer naar huis toe gaan. 

Zo kom je bij de buren