Mölke
varen & eten
varen en eten molke

Varen, eten & drinken

Varen & eten bij Mölke

Ben je op zoek naar een leuk uitje met jouw team of collega's? Of wil je tijdens het harde werken even een break om nieuwe inspiratie op te doen? Stap aan boord en ga op avontuur over de Regge. Sluit af met een hapje en drankje in ons gezellige restaurant!

Huur een bootje

Op een mooie lente- of zomerdag is er niets fijner dan lekker de natuur in. Samen met jouw team kan je heerlijk ontspannen varen over de Regge. We hebben verschillende bootjes te huur. Wil je lekker actief bezig zijn, dan kan je suppen of kano varen. Onze sloepen zijn geschikt voor 10 personen, handig voor grotere groepen. Onze fluisterstille motorbootjes zijn zo stil, dat je zelfs een vergadersessie zou kunnen doen. Vergaderen saai?! 

 
 

Bootje huren

 

Restaurant met terras aan de Regge

Na een heerlijke ochtend of middag op het water kan je in ons sfeervolle restaurant gezellig lunchen, borrelen en dineren. Op een zonnige dag is het terras aan de Regge een heerlijke plek om samen met jouw team of collega's de dag af te sluiten. In de zomermaanden is onze pop-up restaurant 'Bij de buren' ook geopend, waar je in een festivalachtige setting kunt eten en drinken. Dat is nog eens genieten van de zon! 

 
 

Sfeervol restaurant

 

Remote werken bij Mölke

Mölke is ook supergeschikt voor een fijne remote sessie, alleen of met je collega's. Omgeven door de natuur is dit een inspirerende en rustgevende plek om te werken. In het restaurant hebben we flexplekken met stabiele WiFi zodat jouw to do lijst binnen no-time wordt afgevinkt. En de goede koffie maakt het natuurlijk compleet. Na een paar uur hard werken heb je die vaartocht over de Regge wel verdiend. Of je nu een fluisterbootje huurt of lekker sportief gaat suppen, op het water kom je helemaal tot rust. #workhardplayhard!

Dit kan je verwachten:

  • Verschillende bootjes te huur
  • Voor kleine & grote groepen
  • Lunch, diner & borrel
  • Flexplekken in een natuurrijke omgeving
 
 

Vergaderingen & zaalverhuur

Wil je niet alleen varen & eten, maar een dagvullend programma bieden of eerst nog met het team vergaderen? Bij Mölke beschikken we over diverse zalen die je kunt huren. In alle rust een bedrijfspresentatie geven? Of een vergadering met lunch organiseren? Geen probleem! Kies een geschikte zaal, passend bij jouw gezelschap. 

 
 
 

Blijven slapen 

Samen met jouw team een workation beleven? Ook dat is mogelijk bij Mölke! Boek een tentje op de pop-up glamping, of blijf slapen in een accommodatie (met wellness).💚 Zo kan je lekker blijven relaxen na het diner en hoef je maar een paar stappen te zetten naar een heerlijk opgemaakt bedje. 

 
 
 

Hier kan je ons partycentrum vinden