Uit eten & bowlen

Wil je gezellig uit eten en bowlen in Twente met je vrienden, collega’s of familie? Kom gezellig uit eten in ons Dinercafé en combineer dit met een potje bowlen. Het bowlen zal gebeuren op onze LED’s go showbowlingbanen en in het Dinercafé & Pannenkoeken kun je genieten van een 3-gangen a la carte menu. Je kunt zelf kiezen of je eerst wilt bowlen of wilt eten. Prijzen voor het eten en bowlen arrangement zijn €31,50 p.p. op donderdag en vrijdag en €33,95 p.p. op zaterdag en zondag.

✔️ Vanaf 4 personen
✔️ 3- Gangen a la Carte
✔️ 1 uur bowlen
✔️ Alleen op reservering
✔️ Niet geldig tijdens Pasen en op Koningsdag
✔️ Maximaal 20 personen.

 

bowlen-en-eten-overijssel-streekproducten-menukaart

3 Gangen keuzemenu

Menukaart

Tijdens je 3-gangen keuzemenu heb je ruime keuze uit verschillende gerechten. Veel van onze producten zijn uit de regio. Kalfsvlees Zuna is een van de lokale bedrijven waar wij als restaurant mee samenwerken. Een (h)eerlijk stukje vlees is daardoor éxtra lekker. Benieuwd naar al onze gerechten? Bekijk dan de menukaart.

personeelsuitje-bowlen-en-eten-in-overijssel

Personeelsuitje

Eten en Bowlen

Eten en bowlen in Overijssel is uitermate geschikt als personeelsuitje. Kom heerlijk genieten van een drie gangen keuzemenu en beslis daarna wie van je collega’s met die felbegeerde titel “bowlingkampioen”naar huis gaat.

uit-eten-en-bowlen-in-overijssel-horeca

Proef de sfeer

Reserveren

Wil je een datum prikken voor bowlen en eten in Overijssel bij Mölke in Zuna? Dat kan via onderstaande button. Vul het formulier in en je krijgt een bevestiging terug van ons wanneer je kunt komen bowlen en eten. We zien je graag in Zuna, tot snel!

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×