Op het park

Vriendenuitje

Vriendenuitje organiseren? Dan ben je bij Parycentrum Mölke aan het juiste adres! Keuze uit zeer veel leuke activiteiten, heerlijk eten en zelfs overnachtingsmogelijkheden…alles wat je zoekt voor je vriendenuitje vind je bij ons! Vraag snel een offertje voor je vriendenuitje aan of kom een keer langs om te kijken wat er allemaal mogelijk is! Hieronder vind je in ieder geval alvast de eerste informatie en inspiratie voor je onvergetelijke vriendenuitje bij Partycentrum Mölke!

Vriendenuitje bij Partycentrum Mölke:

  • ….zowel op het water als gewoon ‘aan wal’
  • Lekker eten en drinken
  • Vele verschillende arrangementen
  • Huur je eigen zaal
  • Highlights: activiteiten op De Regge, LED’s Go Showbowling, vele verschillende overheerlijke buffetten
 

Activiteiten voor je vriendenuitje

Partycentrum Mölke beschikt over een scala aan mogelijkheden om je vriendenuitje van activiteiten te voorzien. Omdat ons partycentrum aan het riviertje De Regge gelegen is, zijn er volop mogelijkheden om (een deel van) je vriendenuitje op het water door te brengen. Ga bijvoorbeeld lekker kanoën in onze 1- of 2-persoons kajaks of neem plaats in de 3-persoons Canadese kano’s. Wil je liever een iets minder inspannend vriendenuitje op het water? Huur dan één van onze fluisterbootjes, of maak een rondvaart met de EMS Reggestroom.

Organiseer je je vriendenuitje liever op het vaste land? Daarvoor zijn ook diverse mogelijkheden bij Partycentrum Mölke! Organiseer bijvoorbeeld een hilarische tocht door de omgeving op onze familiefietsen, ontdek je talent voor handboog- of buksschieten op onze schietbanen of leg een klootschiet-parcours af. Partycentrum Mölke beschikt daarnaast over de meest unieke en innovatieve bowlingbanen die er zijn, met breedbeeld enterainment op grote LED-schermen, muziek en zelfs een heuse lasershow. Ons unieke bowlingconcept wordt niet voor niets ‘LED’s Go Showbowling’ genoemd. Ook is het mogelijk om een spannend GPS-spel te spelen of om Boerengolf te spelen. Tot slot is natuurlijk een combinatie van al deze activiteiten mogelijk, bijvoorbeeld door een wisselactiviteit te organiseren. Kortom: er is meer dan genoeg te doen tijdens je vriendenuitje bij Partycentrum Mölke!

Uit eten met groepen

Een vriendenuitje zonder gezellig samen iets te eten en te drinken is zeker bij Partycentrum Mölke een gemiste kans. Partycentrm Mölke biedt namelijk vele verschillende heerlijke mogelijkheden om je vriendenuitje van een hapje en een drankje te voorzien. Kom á la carte eten in ons overheerlijke Dinercafé, of huur één van onze zalen en maak gebruik van één van de vele buffetten die we aanbieden. Maak een keuze uit één van de verschillende Koud & Warm, Barbecue of Diner Buffetten of maak een keuze uit één van onze vele andere verschillende arrangementen tijdens uw vriendenuitje! Wat dacht je trouwens van onze Finse grillhuisje? Dit is een gezellig houten Laplands hutje waarin je gezellig met groepen tot 13 personen kunt grillen. Alle drank is bovendien inbegrepen bij één van de Finse grillhuis-arrangementen!

Overnachten tijdens je vriendenuitje

Wil je na je vriendenuitje blijven slapen? Dat is mogelijk bij Mölke! Naast een partycentrum, beschikt Mölke namelijk ook over een vakantiepark. Overnacht op onze prachtige camping of huur een comfortabel huisje na je vriendenuitje en wordt de volgende morgen heerlijk wakker met alleen maar mooie herinneringen!

Boek nu je vriendenuitje of vraag een offerte op maat aan!

Hoogste tijd voor een vriendenuitje? Boek dan nu snel je unieke vriendenuitje bij Partycentrum Mölke of vraag een offerte op maat aan! Hieronder vind je alvast diverse mogelijkheden op een rijtje, waarmee je inspiratie op kunt doen voor een onvergetelijk vriendenuitje!

Neem contact met ons op
 

Vriendenuitje

Meer voor vrienden & familie:

Meer Familie & vrienden