Op het park

Teamuitje in Overijssel

Even wat anders dan de dagelijkse gang van zaken? Organiseer een teamuitje met je collega’s! Kom lekker grillen in ons Finse grillhuisje of heerlijk à la carte dineren in ons restaurant met aansluitend een uurtje bowlen. Alles is mogelijk!

✔️ Groepen van 2 tot 300 personen
✔️ In- en outdoor activiteiten
✔️ Uitstekend restaurant
✔️ All-inclusive arrangementen
✔️ Teambuildingsactiviteiten
✔️ Vergadermogelijkheden

Arrangementen

Bekijk onze vooraf samengestelde arrangementen voor een onvergetelijk teamuitje!
 

Activiteiten

Activiteiten organiseren in Overijssel?🎯 Bekijk alle indoor- als outdoor activiteiten zoals bowlen en fluisterbootje varen, kanoën en suppen en meer!
 
 

Zaalverhuur

Zaalverhuur Partycentrum Mölke biedt altijd warmte, beslotenheid en gezelligheid. Standaard is een geluidsinstallatie met achtergrondmuziek inbegrepen.
Meer
 

Teamuitje op maat

Een teamuitje volledig op maat organiseren? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Uit eten met het hele team


Bij ons in het restaurant kun je terecht voor een heerlijk diner. Zo kun je á la carte dineren met maximaal 20 personen. Maar wij hebben ook speciale arrangementen voor groepen. Wij hebben een speciale menukaart voor groepen van 10 tot 25 personen waarbij je voor een voor- hoofd en nagerecht slecht €32,50 p.p. betaald. En bij groepen van meer als 20 kun je ook kiezen voor een buffet.

 

Teamuitje organiseren volledig op maat


Door het grote aanbod aan activiteiten en veel horeca mogelijkheden, kunnen we een volledig op maat gemaakte teamuitje organiseren! Benieuwd wat de mogelijkheden en prijzen zijn? Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Meer Partycentrum bedrijven