Bedrijven

Offerte aanvragen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je een offerte aanvragen?

Vraag offerte aan

Zakelijke bijeenkomst, vergadering of bedrijfsfeest?

Ben je opzoek naar een locatie voor een zakelijke bijeenkomst, vergadering, receptie of bedrijfsfeest? Zoek dan niet verder. Wij hebben alles in huis om jouw bijeenkomst tot een succes te maken. Sfeervolle zalen, een goede keuken, ontspannen activiteiten en de mogelijkheid om te overnachten op ons vakantiepark. Ons Partycentrum ligt op 5 minuten afstand van de A1 en A35. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

 

  • Feestlocatie met in- outdoor activiteiten
  • Heerlijke buffetten, barbecue uit eigen keuken
  • Iedere groepsgrootte
  • Prachtige ligging bij de Regge
  • Locatie met vele voorzieningen

Voor een personeelsfeest of teamuitje zit je helemaal goed. Voor iedere groep bieden wij een passende oplossing. Dankzij onze vele mogelijkheden voor indoor en outdoor activiteiten is er voor iedere groep genoeg te beleven. Dineren en feest vieren kan in onze zalen die geschikt zijn voor verschillende groepsgroten.

Vergaderen en teamtraining

Vergaderen kan bij ons in een ongedwongen en informele sfeer. Wij ontzorgen je helemaal, zodat je je volledig kunt focussen op de belangrijke zaken. In al onze zalen is een goede WiFi verbinding en kun je gebruik maken van vergaderfaciliteiten zoals een LED Scherm, Beamer en laptop. Tussen het vergaderen door kun je zich helemaal uitleven op de bowlingbanen of genieten van de omgeving door te varen met een fluisterbootje over de Regge. Ook kunnen er bij ons teamtrainingen gegeven worden. Wij beschikken zelf over goede contacten die dit kunnen verzorgen.

Receptie

Een representatieve receptie waar je je zakelijke relaties zorgeloos kunt uitnodigen, dat is wat je wilt. Wij ontzorgen je geheel in het organiseren van een zakelijke receptie. Je hoeft zelf alleen de uitnodiging nog maar te versturen. Wij passen de receptie geheel aan op jouw wensen wat eten en drinken betreft. Informatie op maat ontvangen? Neem direct contact met ons op.

Dag met kinderen

Een familiedag organiseren voor de personeelsleden? Het is een uitstekend middel om de informele relaties een boost te geven. Nodig je personeel met de gehele familie uit om een gezellige dag te beleven. Kinderen kunnen zich bij ons erg goed vermaken op de vele outdoor speelplaatsen, in het binnenzwembad, in de binnenspeeltuin en in de showbowlingbanen. Ook kan het recreatieteam verschillende activiteiten met de kinderen organiseren.

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×