Bedrijven

Bent u op zoek naar een locatie voor een zakelijke bijeenkomst, vergadering, receptie of bedrijfsfeest? Zoek dan niet verder. Wij hebben alles in huis om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Sfeervolle zalen, een goede keuken, ontspannen activiteiten en de mogelijkheid om te overnachten op ons vakantiepark. Ons Partycentrum ligt op 5 minuten afstand van de A1 en A35. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

  • Feestlocatie met in- outdoor activiteiten
  • Heerlijke buffetten, barbecue uit eigen keuken
  • Iedere groepsgrootte
  • Prachtige ligging bij de Regge
  • Locatie met vele voorzieningen

Personeelsfeest of teamuitje

Voor een personeelsfeest of teamuitje zit u helemaal goed. Voor iedere groep bieden wij een passende oplossing. Dankzij onze vele mogelijkheden voor indoor en outdoor activiteiten is er voor iedere groep genoeg te beleven. Dineren en feest vieren kan in onze zalen die geschikt zijn voor verschillende groepsgroten.

Vergaderen en teamtraining

Vergaderen kan bij ons in een ongedwongen en informele sfeer. Wij ontzorgen u helemaal, zodat u zich volledig kunt focussen op de belangrijke zaken. In al onze zalen is een goede WiFi verbinding en kunt u gebruik maken van vergaderfaciliteiten zoals een LED Scherm, Beamer en laptop. Tussen het vergaderen door kunt u zich helemaal uitleven op de bowlingbanen of genieten van de omgeving door te varen met een fluisterbootje over de Regge. Ook kunnen er bij ons teamtrainingen gegeven worden. Wij beschikken zelf over goede contacten die dit geheel voor u kunnen verzorgen.

Receptie

Een representatieve receptie waar u uw zakelijke relaties zorgeloos kunt uitnodigen, dat is wat u wilt. Wij ontzorgen u geheel in het organiseren van een zakelijke receptie. U hoeft zelf alleen de uitnodiging nog maar te versturen. Wij passen de receptie geheel aan op uw wensen wat eten en drinken betreft. Informatie op maat ontvangen? Neem direct contact met ons op.

Dag met kinderen

Een familiedag organiseren voor de personeelsleden? Het is een uitstekend middel om de informele relaties een boost te geven. Nodig je personeel met de gehele familie uit om een gezellige dag te beleven. Kinderen kunnen zich bij ons erg goed vermaken op de vele outdoor speelplaatsen, in het binnenzwembad, in de binnenspeeltuin en in de showbowlingbanen. Ook kan het recreatieteam verschillende activiteiten met de kinderen organiseren.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten

×