Mölke
Mölke heeft alles

Mölke heeft alles

Mölke heeft alles - Een speciale plek

Trots zijn we dat Mölke onderdeel mag uitmaken van het nieuwe boek "Nederland heeft alles" van Bas Smit & Nicolette van Dam. Stiekem wisten wij het al langer, maar nu mag heel Nederland het weten: Mölke heeft alles! Alles voor een perfecte vakantie in Nederland. Bij Mölke moet niks en mag alles, ervaar elke dag opnieuw het weekendgevoel, ga op pad in Twente of blijf op het vakantiepark waar ook van alles te beleven valt. 

Een greep uit het aanbod van Mölke:

 
 

Geweldige plek, waar je 's ochtends wakker wordt met het geluid van de haan, de alpaca's en de vogels. Waar je een wandelingetje maakt naar het water om vervolgens verse broodjes te gaan halen. Daarna eindeloos spelen met je kleinkinderen in de speeltuin, zwembad of aan het strandje. Kortom, een hele fijne midweek! Hartelijke dank daarvoor! - P.H. verbleef in juni 2021 in de Luxe vakantieboerderij voor 8 personen

 

Mölke voor jong én oud

Bovenstaande review is waar we het elke dag weer voor doen, wij streven ernaar dat niemand meer weg wil bij Mölke. Vervelen is er niet bij, want op ons vakantiepark kun je elke dag weer nieuwe herinneringen maken met elkaar:

🤩  Volop speelgelegenheid voor de kids: een binnenspeeltuin, verschillende buitenspeeltuinen, airtrampoline en een all-weather sportveld.
👙  Zwemmen kan het hele jaar in ons overdekte zwembad, maar in de zomer is het privé strandje aan de Regge the place to be!
🥐  Dat wordt smullen! Bij onze Streekwinkel haal je de lekkerste streekproducten. Denk aan warme broodjes, lokale kaas, een lekker biertje... Jammie!
🧑‍🍳  Zelf koken? Niet bij Mölke! Neem plaats op het terras aan het water, haal wat lekkers bij de cafetaria of kom heerlijk dineren in ons restaurant.

 

Swipe voor meer foto's ➡️

Ontdek wat groen met je kan doen bij Mölke

Kom je uit de stad dan is het bij Mölke een verademing. Geen razend verkeer, geluidsoverlast of drukte als je verblijft op ons vakantiepark. Bij aankomst daalt er een rust over je heen, en het enige dat 'geluidsoverlast' kan veroorzaken zijn de koeien waar je op uitkijkt. De plekjes aan het water zijn zeer geliefd, want de Regge is een zeer fotogenieke rivier. Wedden dat je de hele dag op de veranda zit? En anders kan je in de omgeving altijd het volgende doen:

🚣‍♂️  Huur een fluisterbootje en maak een tocht over de Regge, gewoon rechtstreeks vanaf ons vakantiepark.
🚲  Fietsen of wandelen? Met ons gratis fiets- en wandelrouteboekje ontdek je de mooiste routes en elke dag een ander stukje Twente.
🌳  Als je dan toch op de fiets zit, sla dan Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug niet over. Een uniek natuurgebied in Nederland!
🧒  Buitenspelen is het allerleukst voor kinderen. Neem ze mee naar Speelbos Daantje Das of Speelnatuur van OERRR. 

 

Swipe voor meer foto's ➡️

Ervaar de Slow Living Experience bij Mölke

 

Helemaal opladen

Of je nu volop dingen wilt gaan ondernemen of juist volledig wilt relaxen, bij Mölke laad je weer volledig op.

Uniek sfeertje

Bij Mölke, waar niks moet en alles mag, loopt iedereen rond met een glimlach en hangt er elke dag weer een relaxte weekend vibe.

Eén met de natuur

Midden in het Twentse landschap, omringd door koeien, weilanden en stilte, word je weer even één met de natuur.

Gasten blij, wij blij ⤵

Mölke heeft alles

Proef alvast ons sfeertje ⤵

Kom je ook? Je vindt ons hier ⤵