Mölke
camping-vacansoleil

Camping vacansoleil

Mölke werkt al sinds 2007 samen met Vacansoleil Camping Holidays. Onze Vacansoleil Camping biedt complete ingerichte bungalowtenten aan via Vacansoleil. Zo kun je maximaal genieten van de sfeer die het kamperen biedt, maar heb je niet de lasten van het op- en afbreken van kampeertent. Ook hoef je geen inventaris mee te nemen, dit staat allemaal op je te wachten. Naast de samenwerking op kampeergebied kun je ook een moderne accommodatie boeken die eigentijds is ingericht.

Vacansoleil accommodaties

Vacansoleil bungalowtenten
Je krijgt direct het vakantiegevoel te pakken in deze compleet ingerichte bungalowtenten. Deze bungalowtent is uitgerust met échte bedden, tuinmeubilair en een compleet ingebouwde keuken. Zo kun je ook lekker zelf koken. Het kampeergevoel krijg je helemaal te pakken. Een perfecte oplossing voor diegene die geen eigen kampeeruitrusting hebben.

Vacansoleil Stacaravans
In samenwerking met Vacansoleil Camping Holidays bieden wij ook verschillende soorten stacaravans aan. Bij ons heb je de keuze uit maar liefst drie soorten vacansoleil camping accommodaties, namelijk de Fiji, Bali en de Waikiki. Deze stacaravans zijn allemaal compleet en eigentijds ingericht. Je hoeft alleen thuis de tas in te pakken om vervolgens lekker vakantie te vieren op Vacansoleil Camping Mölke.

Stacaravans te huur:

  • Fiji – 4 persoons stacaravan met 2 slaapkamers
  • Bali – 6 persoons stacaravan met 2 slaapkamers
  • Waikiki – 6 persoons stacaravan met 3 slaapkamers

Vacansoleil camping

Camping Mölke is een prachtige Vacansoleil camping waarbij de kinderen zich perfect zullen vermaken. Deze vacansoleil camping heeft vele faciliteiten. De camping ligt aan het riviertje de Regge. Op de Regge is er kano- en fluisterboot verhuur. Ook is er aan de Regge een strandje waarop men lekker kan genieten. Wil men vissen? Ook dat kan op deze camping met viswater.

Hieronder een selectie van de overige faciliteiten van het park:

 

Faciliteiten op de Vacansoleil camping

Onze 5-sterren camping heeft vele faciliteiten voor jong en oud. Dankzij de perfecte ligging aan het riviertje de Regge zijn er vele mogelijkheden tot wateractiviteiten. Daarnaast zijn er visstijgers, een strandje, centrale sauna en nog veel extra kinderfaciliteiten. Ontdek ze allemaal op onze faciliteitenpagina.
Ontdek de faciliteiten

De omgeving

Onze camping ligt naast aan de Regge, naast de Reggestreek liggen we op een steenworp afstand van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Hier kun je heerlijk wandelen en fietsen. Verder zijn steden als Hellendoorn, Enschede, Deventer, Almelo en Raalte goed en relatief snel te bezoeken met de auto.
Ontdek de omgeving