Op het park

Wie is de nieuwe Robin Hood? 

Word de nieuwe Robin Hood van Mölke! Ben je met een grote groep, dan is het mogelijk om een schietbaan met instructeur te huren. Leuk voor bijvoorbeeld een familieweekend. Je krijgt professionele uitleg van de instructeur om vervolgens onder toezicht aan de slag te gaan en jouw vrienden en familieleden te verslaan!

Boog- buks of blaaspijpschieten

Boog-, buks- of blaaspijpschieten is voor elk gezelschap een schot in de roos. Tijdens deze uitdagende activiteit strijd je tegen jouw medegasten o.b.v. een instructeur. Wie beschikt over haviksogen, een vaste hand en een ijzeren concentratie, die persoon wordt uitgeroepen als wanneer. Deze activiteiten zijn raak binnen elk gezelschap en zorgt voor veel spanning en sensatie. Een extra leuke toevoeging: schiet op een namaak hert. Neem je een arrangement? Ook bij onze schietbaan word je bedient met een hapje en een drankje.

 
Boogschieten
 

Kruip in de huid van Robin Hood Gezellig boogschieten

Boogschieten is voor elk gezelschap een schot in de roos. Tijdens deze uitdagende activiteit strijd je tegen je medegasten en kruip je in de huid van Robin Hood. Laat jouw medegasten onder begeleiding van een instructeur zien dat je over haviksogen, een vaste hand en een ijzeren concentratie beschikt en scoor de hoogste punten op het blazoen!

Prijs v.a. € 10,00 p.p.

 
Buksschieten
 

Schiet scherp op het doelwit Buksschieten

Bewapend met een buks in je hand laat je op een sportieve manier zien dat er niet met je te spotten valt. Onder begeleiding schiet je scherp op het doelwit en strijd je met jouw medegasten om de titel. Deze activiteit is raak binnen elk gezelschap en zorgt voor veel spanning en sensatie!

Prijs v.a. € 10,00 p.p. 

 
Blaaspijpschieten
 

Leuk voor kinderen Blaaspijpschieten

Net iets minder gevaarlijk dan boog- en buksschieten, maar wel met evenveel spanning: blaaspijpschieten is dus een ideale ‘schietsport’ voor met name kinderen. Blaaspijpschieten doet een beetje denken aan het nostalgische pijltjes schieten met een pvc-buis en papieren pijltjes, maar bij Partycentrum Mölke wordt er met een echte blaaspijp en echte pijltjes geschoten, zodat de schutter zich nóg meer een echte Indiaan waant. Natuurlijk krijgt de winnende schutter een leuke prijs.

Prijs v.a. € 10.00 p.p. 

Reserveringsaanvraag

:
 

Bekijk meer activiteiten: 

Meer Activiteiten en stoere activiteiten