Boerengolf

Boerengolfen

Boerenklompgolf – ook wel bekend als ‘Boerengolf’ – is in korte tijd enorm populair geworden.. Wij bieden u in samenwerking met Recreatieboerderij de Grimberghoeve de mogelijkheid om dit populaire spel te spelen. De 9-holes boerenklomp golfbaan waar de Grimberghoeve over beschikt, is door verschillende weilanden aangelegd en is omgeven door bos en akkerwallen. Onderweg zijn verschillende hindernissen aangelegd, waar u met uw golfclub de golfbal – die in deze sport beide in een grote en boerenvariant zijn vormgegeven – tussendoor moet spelen. Voorbeelden zijn een boerenhek, melkbussen en een heuse huifkar. Degene die dit lukt in het minst aantal slagen, is de winnaar van dit uitdagende spel!

Prijs

€ 7,50 p.p. (inclusief 1 consumptie)

U kunt op verschillende manieren vanaf Partycentrum Mölke naar de Grimberghoeve voor een potje boerengolf. Zo kunt Rondvaartboot EMS Reggestroom aanleggen bij de steiger van de Grimberghoeve, kunt u klootschietend of fietsend met de fietstreinen naar de boerderij. Ook kunt u per kano of electrische fluisterboot naar de boerengolfbaan.

Reserveringsaanvraag

Graag lekker samen boerengolven? Reserveren is noodzakelijk. Reserveren kan telefonisch via Mölke Activiteiten. Ook kunt u een e-mail sturen via het contactformulier hieronder.

Mölke Activiteiten
T: 0548 519 741

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Uw bericht

  • Boerengolf Twente
  • Boerengolf Twente
  • Boerengolf Twente
  • Boerengolf Twente
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten

×