Wat is privé sanitair?

  • Fluisterboten verhuur
  • LED's Go Showbowling
  • Gelegen aan het riviertje de Regge
  • Overdekt Zwembad & Binnenspeeltuin

Wat is privé sanitair? Het antwoord : Kamperen met net dat beetje extra luxe; een sanitaire voorziening op je kampeerplaats voor jou alleen.

Herken je dit?
Het om drie uur ’s nachts de camping over moeten lopen om naar de wc te gaan. Het wachten in de rij om te kunnen douchen. Je vuile vaat over de camping moeten zeulen om te kunnen afwassen. Al deze dingen zijn verleden tijd met een campingplaats met privé sanitair.

Kampeerplaats met privé sanitair

privé sanitair is een kampeerplaats waarbij men een eigen badkamer heeft met douche, toilet en wastafel. Door de komst van privé sanitair is het dus niet meer nodig om naar het toiletgebouw te lopen om bijvoorbeeld te gaan douchen. Maar toch behoud je het echte kampeergevoel omdat je nog steeds in een tent, caravan of kamper verblijft en op een camping bent alleen dan wel met luxe tijdens het kamperen door de badkamer die alleen voor u toegankelijk is.

Bang dat je op ruimte gaat besparen wanneer je een kampeerplaats boekt met privé sanitair? Nergens voor nodig! De badkamer is een extra toevoeging op de kampeerplaats dus in veel gevallen heb je dezelfde ruimte of zelfs meer.

Camping met privé sanitair

Ook bij ons is het mogelijk om te kamperen met privé sanitair. Op onze 5 sterren camping Overijssel hebben we verschillende kampeermogelijkheden. We hebben standaard kampeerplaatsen, extra-comfort plaatsen en kampeerplaatsen met privé sanitair. Zo hoef je niet meer middenin de nacht, overdag of wanneer dan ook naar het toiletgebouw. Je hebt altijd eigen sanitair tot je beschikking. Bekijk direct de mogelijkheden op onze camping met privé sanitair. Wil je nog iets luxer? Bekijk dan onze Glamping Nederland mogelijkheden.

Camping met privé sanitair
Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×