Mölke
All inclusive camping Nederland
All inclusive camping Nederland

All inclusive camping Nederland

All-inclusive camping

Elke dag genieten van het luxe idee dat alles voor je verzorgd wordt? Even niet meer zelf hoeven koken en afwassen…daar is vakantie toch voor? Het kan als je ons all-inclusive arrangement boekt. Boek nu all-inclusive voor jezelf! De kinderen genieten voor de helft van de prijs van het all-inclusive arrangement!

Wat houdt het all-inclusive arrangement in?

Iedere ochtend geniet je van een ontbijtmand en ’s middags van een overheerlijke lunch in ons restaurant. ’s Avonds een heerlijk driegangendiner en een volledig activiteitenprogramma. Gedurende de gehele dag zijn de consumpties (vanaf 16.00 uur alcoholische drankjes) inclusief. Je kunt als het ware zonder portemonnee op vakantie!

Wanneer kan ik het all-inclusive arrangement boeken?

Wij bieden All-inclusive arrangementen in de meivakantieHemelvaartPinksteren , zomervakantie en de herfstvakantie. Buiten de schoolvakanties is een verblijf op basis van halfpension mogelijk.

Wat kost het all-inclusive arrangement?

Het all-inclusive arrangement kost €65 per persoon per dag. Kinderen tot 12 genieten voor de helft van de prijs van dit arrangement! Als je all-inclusive bij ons boekt dan is dit geldig op alle nachten die je bij ons verblijft, het kan niet per nacht worden bijgeboekt.

Hoe boek ik een all inclusive arrangement

Nadat je een boeking hebt geplaatst, krijg je een bevestigingsmail én een mail voor de upgrades. Hier kun je de upgrade bij boeken! Let op: Om je te garanderen dat alles klaar ligt voor je vakantie is het aan te raden om uiterlijk om 16:00 uur voor de dag van aankomst de upgrade bij te boeken.

 
 
 
all-inclusive camping nederland
 

All-inclusive

In 't Kort

  • Iedere ochtend een rijkelijk ontbijt bezorgd bij jouw accommodatie
  • Tussen de middag een lunch of lunchpakket naar keuze
  • ’s Avonds een uitgebreid 3-gangen keuzediner
  • Consumpties all-in (vanaf 16.00 uur alcoholische dranken)
  • Alcoholische dranken: tapbier, wijn, binnenlands gedistilleerd
 
 

Bekijk andere upgrades:

Bekijk vergelijkbare faciliteiten