Tijdelijk een vakantiehuis huren

Heb je interesse om tijdelijk een vakantiehuis te huren in Overijssel vanwege verhuizing of verbouwing, dan biedt vakantiepark Mölke hiervoor verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van het aantal personen en jouw woonwensen kijken wij graag samen met je naar een passende accommodatie. Zit je momenteel tussen 2 huizen in? Een tijdelijke woonruimte op ons vakantiepark geeft jou de mogelijkheid om verder te zoeken naar een geschikte woning.

Mogelijkheden

Het huren van een vakantiehuis is mogelijk van november tot april. De huurprijzen verschillen per accommodatie:

  • Bungalette comfort (4 personen, 2 slaapkamers) ‚ā¨ 650,00 per maand
  • Bungalette comfort (6 personen, 3 slaapkamers) ‚ā¨ 750,00 per maand
  • Bungalette met sauna (6 personen, 3 slaapkamers) ‚ā¨ 800,00 per maand

Huurprijzen zijn inclusief klein technisch onderhoud en de accommodaties zijn¬†volledig gemeubileerd. Het is exclusief verbruikskosten (gas, water en licht) en een verplichte eindschoonmaak van ‚ā¨ 75,00. Betaling is per maand vooruit en er wordt een borgsom berekend van ‚ā¨ 650,00.

*In de maand december wordt een toeslag berekend van ‚ā¨250,00 in verband met de feestdagen.

Interesse

Heb je interesse in een vakantiehuis als tijdelijke woonruimte, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!
Wij stellen wederzijdse kennismaking voorafgaand aan een reservering voor langere tijd op prijs. Het huren van een vakantiehuis voor tijdelijke woonruimte gaat op basis van beschikbaarheid.

 
Neem contact met ons op

Contact

Wil je een tijdelijke woonruimte reserveren of meer informatie? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

ZOEK & BOEK