Op het park
  1. Persoonlijke aandacht voor alle kinderen
  2. Leuke activiteiten, de hele dag door
  3. Samen plezier maken staat bij ons voorop!

Camping met recreatieteam

Met de kinderen op vakantie? Dat is op onze camping met recreatieteam een feestje! Voor kinderen in alle leeftijden zijn er verschillende speelmogelijkheden op onze camping en wij hebben een enthousiast recreatieteam waar alle kinderen de hele dag terecht kunnen. Niet alleen in het hoogseizoen, maar ook in het voor- en naseizoen staat het recreatieteam voor jouw kinderen klaar met als centrale punt onze knutselcademie! Ons recreatieteam heeft aandacht voor ieder kind: samen plezier maken vinden wij het meest belangrijk.

Tijdens de vakantieperiodes: Pasen, meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren, juli/augustus en de noordelijke herfstvakantie wordt er een recreatieprogramma aangeboden. Voor jong en oud zijn er dan verschillende activiteiten te beleven.

Boek een vakantie Bekijk het animatieprogramma
 

Een dag op Mölke met ons recreatieteam

Bij Mölke is geen dag hetzelfde en ook voor kinderen maken we van iedere dag een groot avontuur! Ontdek hoe een dag met ons recreatieteam er uit ziet.

De dag begint heerlijk rustig. We gaan gezellig samen knutselen in onze knutselacademie. De knutselacademie is de enige academie waar je aan kan schuiven wanneer je wil. We verwachten de kinderen namelijk niet op een vaste tijd, ze kunnen meedoen wanneer ze willen. Zo kan jij lekker uitslapen en genieten van Mölkes weekendvibes!

's Middags zijn we lekker actief. We organiseren leuke activiteiten waarbij we samen op onderzoek uit gaan! Er wordt bijvoorbeeld een balspel gespeeld of er is een speurtocht op het park. We beleven samen een gezellige middag met leuke (familie)activiteiten!

We sluiten de dag af met onze boswachters Co en Jo. Er wordt een spannend verhaal voorgelezen, een film gekeken, of er is een gezellige min-theatervoorstelling. De kinderen worden betrokken bij de activiteiten en er is aandacht voor iedereen

Soms spelen we 's avonds, wanneer het begint te schemeren, nog een spannend spel! We vinden het belangrijk om de dag fijn af te sluiten samen en maken van dit spel dan ook een bijzonder gezellig Mölkemoment. Daarna gaat iedereen lekker slapen in zijn eigen accommodatie en dromen over deze geweldige dag!

 
 
 

Animatie tijdens jouw vakantie

Vanaf het Paasweekend tot 14 september en tijdens de herfstvakantie is er een doorlopend programma. Dagelijks (m.u.v. zondagen) zijn er gezellige activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Van kanovaren tot rondvaarten en van fietstrein tot broekhangen en skelter verhuur. Uiteraard zal het programma tijdens bijvoorbeeld de vier bouwvakweken uitgebreider zijn dan tijdens de eerste of laatste week van het seizoen. Het programma wordt dan ook afgestemd op het aantal gasten dat op het vakantiepark verblijft.

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
Recreatieteam
Spelen met het recreatieteam

Kleine draken weken

Van 24 mei tot 2 juli en van 27 augustus tot 1 oktober zijn bij ons de kleine draken weken. Tijdens deze weken zijn we er in het bijzonder voor onze kleinste gasten. Er is voor peuters en kleuters van 1 tot 5 jaar een speciaal programma ingericht waar je wanneer je wil samen bij kan aanschuiven.  Tijdens de kleine draken weken verblijf je 7 nachten voor een vaste lage prijs.

Boek dit arrangement
Zomer week 31
Ma 2 aug 2021
10:00
-
11:00
Mölke Crealab

Locatie: Knutsel Academie

We gaan vandaag tussen 10 en 11 uur weer lekker creatief aan de slag met een mooie knutsel tijdens crealab in de knutsel academie! Voor iedereen vanaf 3 jaar.

14:00
-
15:00
Lekkende-Flessen-Race

Locatie: Sportveld

Welk team weet de lekkende fles te overwinnen en het meeste water in de emmer te krijgen?

15:00
-
16:00
Voetbal 12+

Locatie: Sportveld

We spelen een potje voetbal, iedereen vanaf 12 jaar is welkom om een balletje te komen trappen op het sportveld.

16:00
-
17:00
Mölke FunMix

Locatie: Sportveld

Kom richting het sportveld, daar doen we elke dag weer een ander leuk spel!

18:30
-
19:00
Voorlezen en Meet & Greet met Eddy de IJsvogel

Locatie: Airtrampoline

Eddy is er weer klaar voor, en heeft een leuk verhaal uitgezocht. Kom je weer luisteren bij de Airtrampoline? Tot 5 jaar.

20:00
Broekhangen boven de Regge

Locatie: Insteekhaven

Heb jij doorzettingsvermogen en ben jij super sterk? Doe dan mee met broekhangen boven de Regge. Je kunt je opgeven bij de receptie tot vandaag 16:00 uur. Zwemdiploma is verplicht.

Di 3 aug 2021
10:00
-
11:00
Mölke Bouwcampus

Locatie: Knutsel Academie

Ben jij goed met je handen en een echte bouwer? Ga dan vandaag aan de slag met een houten bouwpakket in de bouwcampus! Vanaf 8 jaar.

11:00
-
12:00
Poppendokter Spreekuur

Locatie: Knutsel Academie

Heb jij je knuffel of pop meegenomen op vakantie? Kom dan naar het spreekuur van de poppendokter! Misschien heeft je knuffel wel ergens pijn of wil je weten of je pop nog gezond is? De poppendokter zorgt ervoor dat je lievelingsknuffel weer helemaal gezond wordt! Voor deze activiteit is het handig om een tijdstip te reserveren. Opgeven kan bij de receptie.

14:00
-
16:00
Mölke Academy

Locatie: Pop-up camping

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen zich uitleven tijdens deze circusworkshop van Circus Luijten en Kornuiten. Ga zelf aan de slag met diverse circusattributen zoals Chinese bordjes, diabolo's, devilsticks, jongleerballen, eenwielers en loopballen. Na een uur oefenen eindigt deze circusworkshop met een eindoptreden met diverse spectaculaire acts van Circus Luijten en optredens van de Kornuiten die hebben deelgenomen aan de circus workshop.

15:00
-
15:45
Optreden Circus Luijten en Kornuiten

Locatie: Pop-up camping

Komt dat zien, we gaan kijken wat al onze jonge circusartiesten hebben geleerd tijdens de circusworkshop. Daarnaast worden jullie getrakteerd op een paar spectaculaire acts van Circus Luijten.

15:30
-
15:45
Dieren voeren

Locatie: Kinderboerderij

De dieren hebben honger en moeten nog eten! Neem jij ook een broodje mee voor de dieren?

16:00
-
17:00
Mölke FunMix

Locatie: Sportveld

Het is weer tijd voor een uurtje Mölke FunMix op het sportveld!

18:30
-
20:00
Mini theater met Meneer Flip & Mevrouw Floor

Locatie: Theaterpunt

Kom maar snel naar het dichtstbijzijnde theaterpunt voor mini theater met Flip & Floor!

20:00
-
22:00
Mölke Adventures

Locatie: Knutsel Academie

We spelen vanavond Capture the Flag Lasergame, deze superspannende lasergame start met twee teams en twee vlaggen. Welk team weet als eerste de vlag van de tegenpartij in handen te krijgen, zonder afgeschoten te worden door het andere team? Het team welke als eerste de vlag van de tegenpartij weet te bemachtigen wint deze toffe Capture the Flag lasergame. Vanaf 8 jaar en opgeven bij de receptie.

Wo 4 aug 2021
10:00
-
11:30
Flip & Floor Kinderbingo Show

Locatie: Airtrampoline

Wie komt er gezellig naar de kinderbingo show met de enige echte Flip & Floor?! Het wordt super gezellig en er zijn uiteraard leuke prijsjes te winnen.

14:00
-
16:30
Mölke Explorers

Locatie: Knutsel Academie

Ga samen met bioloog Theodoor op een spannende Kinder Natuur Expeditie in de natuur. Hij neemt je mee in de omgeving voor een boeiende en leerzame natuurbelevenis van 2 tot 2,5 uur! Vooraf inschrijven bij de receptie.

15:30
-
15:45
Dieren voeren

Locatie: Kinderboerderij

We gaan die dieren weer voeren bij de kinderboerderij. Neem jij ook een broodje mee voor de dieren?

16:00
-
17:00
Mölke FunMix

Locatie: Sportveld

Het is weer tijd voor een uurtje Mölke FunMix, wie doet er met ons mee?

19:00
-
21:00
Mölke Academy

Locatie: Pop-up camping

Vandaag hebben we een coole graffiti workshop tijdens de Mölke Academy! In deze graffiti workshop, gegeven door een professionele graffiti artiest, leer je werken met diverse verflagen en leer je hoe een graffiti kunstwerk vanaf begin tot eind opgezet wordt. Na de workshop mag ieder zijn eigen graffiti kunstwerk meenemen! Vanaf 7 jaar, opgeven bij de receptie.

21:30
Kampvuurtje

Locatie: Pop-up camping

Kom de dag gezellig met ons animatieteam afsluiten bij het kampvuurtje

Do 5 aug 2021
10:00
-
11:00
Mölke Crealab

Locatie: Knutsel Academie

Kom vandaag tussen 10 en 11 uur naar de crealab om weer een hele mooie knutsel te maken. Maar wat we gaan maken.... Dat is nog een verrassing! Voor iedereen vanaf 3 jaar.

11:00
-
12:00
Balspelletjes 3+

Locatie: Sportveld

Speciaal voor alle kleintjes spelen we verschillende leuke balspelletjes! Alle kids van 3 t/m 7 jaar verzamelen!

14:00
-
16:00
Mölke Adventures

Locatie: Pop-up camping

We gaan duurzame hutten bouwen met het bouwpakket van Palènpa! Met dit bouwpakket bestaande uit palen, panelen, bruggen en ladders maak je in korte tijd supertoffe hutten! Je kunt erin klimmen, doorheen kruipen en overheen lopen. Heb je zin om met een gereedschapskist in de hand mee te bouwen? Geef je dan op bij het animatieteam. Vanaf 6 jaar.

15:30
-
15:45
Dieren voeren

Locatie: Kinderboerderij

Neem jij ook een broodje mee voor de dieren? Dan gaan we ze samen voeren.

16:00
Musical Assepoester (middagvoorstelling)

Locatie: Pop-up camping

We hebben vanmiddag een voorstelling van de Musical Assepoester. Komen jullie allemaal kijken? Bij goed weer is het buiten bij de Pop-up camping, bij slecht weer verplaatsen we de voorstelling naar binnen.

16:00
-
17:00
Mölke FunMix

Locatie: Sportveld

Kom richting het sportveld, daar doen we elke dag weer een ander leuk spel!

19:00
-
20:30
Musical Assepoester (avondvoorstelling)

Locatie: Pop-up camping

We hebben vanavond een voorstelling van de Musical Assepoester. Komen jullie allemaal kijken? Bij goed weer is het buiten bij de Pop-up camping, bij slecht weer verplaatsen we de voorstelling naar binnen.

21:00
Mölke MovieNight!

Locatie: Pop-up camping

Je kunt vanavond onder de sterren gaan genieten van een leuke film op groot scherm!

Vr 6 aug 2021
10:00
-
11:00
Mölke Bouwcampus

Locatie: Knutsel Academie

Ben jij goed met je handen en een echte bouwer? Ga dan vandaag aan de slag met een houten bouwpakket in de bouwcampus! Vanaf 8 jaar.

14:00
-
15:00
De Piratenschool

Locatie: Sportveld

Iedereen verzamelen! We gaan vandaag van jullie echte piraten maken! Heb jij het in je om een piraat te kunnen zijn?! Kom een aantal testen doen op deze heel bijzondere piratenschool! Wie weet ga jij er wel met een echt diploma vandoor. Voor jong en oud!

16:00
-
17:00
Mölke FunMix

Locatie: Sportveld

Het is weer tijd voor een uurtje Mölke FunMix, we spelen de leukste spelletjes op het sportveld!

18:30
-
19:00
Voorlezen en Meet & Greet met Eddy de IJsvogel

Locatie: Airtrampoline

Eddy is er weer klaar voor, en heeft een leuk verhaal uitgezocht. Kom je weer luisteren bij de Airtrampoline? Tot 5 jaar.

20:00
-
21:00
Marvel-Superhelden-Speurtocht

Locatie: Knutsel Academie

Spider-Man, Thorn, Superwoman en Black Panther zijn een paar van de vele superhelden, die je tijdens deze speurtocht tegenkomt. Zorg dat je de juiste route loopt en beantwoord onderweg vragen over deze superhelden.

21:30
-
22:30
Zombie Outbreak! 12+

Locatie: Airtrampoline

Een spannend avondspel waarbij jij met je team zo snel mogelijk alle zombies moet zien te vinden... Maar let wel op, voor je het weet zit er een levende zombie achter je aan! Vanaf 12 jaar.

Zomer week 32
Za 7 aug 2021
10:00
-
11:00
Mölke Crealab

Locatie: Knutsel Academie

Kom vandaag tussen 10 en 11 uur naar de crealab om weer een hele mooie knutsel te maken. Maar wat we gaan maken.... Dat is nog een verassing! Voor iedereen vanaf 3 jaar.

11:00
-
12:00
De verdwenen Lolly's van Job Lollypop

Locatie: Knutsel Academie

Job Lollypop is zijn grote zak met lolly's verloren. Hij weet niet waar hij zoeken moet. Ga jij hem helpen de lolly's terug te vinden? Een gelikt spel voor iedereen vanaf 4 jaar.

14:00
-
15:30
Mölke Adventures

Locatie: Strandje bij de Regge

We zijn vandaag van 14 tot 15.30 uur met Mölke Adventures te vinden bij het strandje. We gaan vandaag namelijk zandkastelen bouwen! Maak jij een avontuurlijk fort, of een sprookjesachtige kasteel? Bij regen in de binnenspeeltuin.

16:00
-
17:00
Mölke FunMix

Locatie: Sportveld

Het is weer tijd voor een uurtje Mölke FunMix, wie doet er met ons mee?

18:30
-
20:00
Mini theater met Meneer Flip & Mevrouw Floor

Locatie: Theaterpunt

Wat een gezelligheid want het is tijd voor mini theater met Flip & Floor! Kom naar aangegeven theaterpunten!

19:00
-
20:30
Mölke Explorers

Locatie: Pop-up camping

Ontdek wat voor bouwwerken je kunt maken van bamboestokken want we gaan Bamboestieken! Maximaal 10 teams van 4 tot 8 personen bouwen aan een groot bouwwerk bestaande uit bamboestokken en elastieken. Welk team kan goed samenwerken en weet het hoogste, origineelste of misschien wel meest stevigste bouwwerk te maken? Teams kunnen bestaan uit vrienden, maar ook uit een familie of gezin. Opgeven bij de receptie/huiskamer.

Zo 8 aug 2021
Vrije dag animatieteam

Vandaag is het animatieteam vrij. Maar morgen zijn zij weer fris en fruitig van de partij!

10:00
-
11:00
Yoga met live muziek bij de Zen Caravan

Locatie: Pop-up camping

Ervaar het buiten leven en begin je dag ontspannen. Kom langs bij de Zen Caravan. Deze Yoga les wordt verzorgd onder begeleiding van live instrumenten, zoals de handpan, gitaar, klankschalen en meer. Aan de hand van deze instrumenten komen vibraties vrij die mensen helpen dieper in contact te zijn met hun lichaam en geest. De vibraties zijn een aangename toevoeging aan een les en geven een enorm relaxed en rustgevend gevoel. Het wordt dan ook wel 'soundhealing' genoemd. Joy & Eddie verzorgen deze les, beiden zijn ze gespecialiseerd hierin. Voor deze les vragen Joy & Eddy een kleine bijdrage van 10,- per persoon.

11:00
-
14:00
Slow Living Sunday

Locatie: Slowliving lounge bij de Streekwinkel

Begin je dag relaxed en lekker langzaam met live muziek van Mensje van Steen (www.mensjevansteen.nl).

17:30
-
19:30
Laat je haren versieren met een haarveertje!

Locatie: Airtrampoline

Vandaag komt Marije van Haarveertjes langs. Wil jij ook een vrolijke veer in je haar kom dan gezellig langs.

Ma 9 aug 2021
10:00
-
11:00
Mindful Movement bij de Zen Caravan

Locatie: Pop-up camping

Ervaar het buiten leven en begin je dag ontspannen. Kom langs bij de Zen Caravan. Joy & Eddie verzorgen een les Mindful Movement, beiden zijn ze gespecialiseerd hierin. Voor deze les vragen Joy & Eddy een kleine bijdrage van 10,- per persoon.

10:00
-
11:00
Mölke Crealab

Locatie: Knutsel Academie

We gaan vandaag tussen 10 en 11 uur weer lekker creatief aan de slag met een mooie knutsel tijdens crealab in de knutsel academie! Voor iedereen vanaf 3 jaar.

14:00
-
15:00
Steen, Papier, Schaar - De Estafette

Locatie: Sportveld

Ben jij goed in steen, papier, schaar? Dan is deze estafette voor jou op het lijf geschreven!

15:00
-
16:00
Splash-Trefbal 12+

Locatie: Sportveld

Kom meedoen met deze spetterende activiteit voor iedereen vanaf 12 jaar.

16:00
-
17:00
Mölke FunMix

Locatie: Sportveld

Kom richting het sportveld, daar doen we elke dag weer een ander leuk spel!

18:30
-
19:00
Voorlezen en Meet & Greet met Eddy de IJsvogel

Locatie: Airtrampoline

Eddy is er weer klaar voor, en heeft een leuk verhaal uitgezocht. Kom je weer luisteren bij de Airtrampoline? Tot 5 jaar.

21:00
-
22:00
Moonlight Swimming

Locatie: Zwembad

Vanavond is het zwembad geopend! Kom jij ook lekker zwemmen bij maanlicht? Het animatieteam zorgt voor muziek erbij!

Di 10 aug 2021
10:00
-
11:00
Mölke Bouwcampus

Locatie: Knutsel Academie

Ben jij goed met je handen en een echte bouwer? Ga dan vandaag aan de slag met een houten bouwpakket in de bouwcampus! Vanaf 8 jaar.

11:00
-
12:00
Poppendokter Spreekuur

Locatie: Knutsel Academie

Heb jij je knuffel of pop meegenomen op vakantie? Kom dan naar het spreekuur van de poppendokter! Misschien heeft je knuffel wel ergens pijn of wil je weten of je pop nog gezond is? Kom naar het spreekuur van de poppendokter, deze zorgt ervoor dat je lievelingsknuffel weer helemaal gezond wordt! Het is fijn om hiervoor een tijdslotje te reserveren, opgeven kan via de receptie/huiskamer.

14:00
-
15:30
Mölke Academy

Locatie: Knutsel Academie

Vandaag gaan we leren hoe je zelf koekjes kunt maken en bakken, dat wordt smikkelen!

15:30
-
15:45
Dieren voeren

Locatie: Kinderboerderij

De dieren hebben honger en moeten nog eten! Neem jij ook een broodje mee voor de dieren? Dan gaan we ze samen voeren

16:00
-
17:00
Mölke FunMix

Locatie: Sportveld

Het is weer tijd voor een uurtje Mölke FunMix, we spelen de leukste spelletjes op het sportveld!

18:30
-
20:00
Mini theater met Meneer Flip & Mevrouw Floor

Locatie: Theaterpunt

Kom maar snel naar het dichtstbijzijnde theaterpunt, want het is tijd voor mini theater met Flip & floor!

20:00
-
21:00
Yin Yoga bij de Zen Caravan

Locatie: Pop-up camping

Kom lang bij de Zen Caravan onder begeleiding van Joy & Eddy wordt Yin Yoga gegeven. Voor deze activiteit vragen Joy & Eddy een kleine bijdrage van 10,- per persoon

20:30
-
21:30
Molke Adventure

Locatie: Insteekhaven

Vanavond hebben we bij zonsondergang en gezellige kanotocht! Ga mee op deze avontuurlijke tocht en geniet van de ondergaande zon! Inschrijving bij de receptie.

Wo 11 aug 2021
10:00
-
11:30
Flip & Floor Kinderbingo Show

Locatie: Molenhoek

Wie komt er gezellig naar de kinderbingo show met de enige echte Flip & Floor?! Het wordt super gezellig en er zijn uiteraard leuke prijsjes te winnen.

10:00
Yoga met live muziek bij de Zen Caravan

Locatie: Pop-up camping

Ervaar het buiten leven en begin je dag ontspannen. Kom langs bij de Zen Caravan. Deze Yoga les wordt verzorgd onder begeleiding van live instrumenten, zoals de handpan, gitaar, klankschalen en meer. Aan de hand van deze instrumenten komen vibraties vrij die mensen helpen dieper in contact te zijn met hun lichaam en geest. De vibraties zijn een aangename toevoeging aan een les en geven een enorm relaxed en rustgevend gevoel. Het wordt dan ook wel 'soundhealing' genoemd. Joy & Eddie verzorgen deze les, beiden zijn ze gespecialiseerd hierin. Voor deze les vragen Joy & Eddy een kleine bijdrage van 10,- per persoon.

14:00
-
15:00
Mölke Explorers

Locatie: Knutsel Academie

Ontdek vandaag bij Mölke Explorers hoe je heel gemakkelijk zelf slijm kunt maken! Kom dus maar snel richting de Knutsel Academie voor een slijmerig feestje! Deze activiteit is buiten, bij regen kan het helaas niet doorgaan.

15:30
-
15:45
Dieren voeren

Locatie: Kinderboerderij

We gaan die dieren weer voeren bij de kinderboerderij. Neem jij ook een broodje mee voor de dieren?

16:00
-
17:00
Mölke FunMix

Locatie: Sportveld

Het is weer tijd voor een uurtje Mölke FunMix, wie doet er met ons mee?

19:00
-
21:00
Mölke Academy

Locatie: Pop-up camping

Vandaag hebben we een coole graffiti workshop tijdens de Mölke Academy! In deze graffiti workshop, gegeven door een professionele graffiti artiest, leer je werken met diverse verflagen en leer je hoe een graffiti kunstwerk vanaf begin tot eind opgezet wordt. Na de workshop mag ieder zijn eigen graffiti kunstwerk meenemen! Vanaf 7 jaar, opgeven bij de receptie.

21:30
Kampvuurtje

Locatie: Pop-up camping

Kom de dag gezellig met ons animatieteam afsluiten bij het kampvuurtje

Do 12 aug 2021
10:00
-
11:00
Mölke Crealab

Locatie: Knutsel Academie

Kom vandaag tussen 10 en 11 uur naar de crealab om weer een hele mooie knutsel te maken. Maar wat we gaan maken.... Dat is nog een verassing! Voor iedereen vanaf 3 jaar.

11:00
-
12:00
Mölke Peuterpret

Locatie: Knutsel Academie

Alle peuters opgelet, het wordt dolle pret! Vanaf 3 jaar.

14:00
-
16:00
Mölke Adventures

Locatie: Pop-up camping

We gaan duurzame hutten bouwen met het bouwpakket van Palènpa! Met dit bouwpakket bestaande uit palen, panelen, bruggen en ladders maak je in korte tijd supertoffe hutten! Je kunt erin klimmen, doorheen kruipen en overheen lopen. Heb je zin om met een gereedschapskist in de hand mee te bouwen? Geef je dan op bij de receptie/huiskamer. Vanaf 6 jaar.

15:30
-
15:45
Dieren voeren

Locatie: Kinderboerderij

Neem jij ook een broodje mee voor de dieren? Dan gaan we ze samen voeren.

16:00
-
17:00
Mölke FunMix

Locatie: Pop-up camping

Kom richting het sportveld, daar doen we elke dag weer een ander leuk spel!

18:30
-
20:00
Mini theater met Meneer Flip & Mevrouw Floor

Locatie: Theaterpunt

Het is weer tijd voor mini theater met Flip & Floor! Kom naar het dichtstbijzijnde theaterpunt en beleef het mee!

20:00
Yin Yoga met live muziek bij de Zen Caravan

Locatie: Pop-up camping

Sluit je dag ontspannen af. Kom langs bij de Zen Caravan. Deze Yin Yoga les wordt verzorgd onder begeleiding van live instrumenten, zoals de handpan, gitaar, klankschalen en meer. Aan de hand van deze instrumenten komen vibraties vrij die mensen helpen dieper in contact te zijn met hun lichaam en geest. De vibraties zijn een aangename toevoeging aan een les en geven een enorm relaxed en rustgevend gevoel. Het wordt dan ook wel 'soundhealing' genoemd. Joy & Eddie verzorgen deze les, beiden zijn ze gespecialiseerd hierin. Voor deze les vragen Joy & Eddy een kleine bijdrage van 10,- per persoon.

20:30
Mölke MovieNight!

Locatie: Knutsel Academie

Je kunt vanavond onder een grote tent gaan genieten van een leuke film op groot scherm! Verzamelen bij de Academy, vanuit daar wordt je meegenomen naar de locatie waar de film afgespeeld wordt.

Vr 13 aug 2021
10:00
-
11:00
Mölke Bouwcampus

Locatie: Knutsel Academie

Ben jij goed met je handen en een echte bouwer? Ga dan vandaag aan de slag met een houten bouwpakket in de bouwcampus! Vanaf 8 jaar.

14:00
-
15:00
Waterspelletjes

Locatie: Sportveld

Als je niet bang voor water bent, moet je zeker meedoen aan deze grappige spelletjes!

16:00
-
17:00
Mölke FunMix

Locatie: Sportveld

Het is weer tijd voor een uurtje Mölke FunMix, we spelen de leukste spelletjes op het sportveld!

18:30
-
19:00
Voorlezen en Meet & Greet met Eddy de IJsvogel

Locatie: Airtrampoline

Eddy is er weer klaar voor, en heeft een leuk verhaal uitgezocht. Kom je weer luisteren bij de Airtrampoline? Tot 5 jaar.

20:00
-
21:00
Big Selfie Game

Locatie: Knutsel Academie

Weet jij met jouw team, aan de hand van onze selfies, de juiste locaties te vinden om exact dezelfde selfie te maken? Neem je mobiele telefoon mee en ga er met de winst vandoor!

21:30
-
22:30
Levend Stratego 12+

Locatie: Knutsel Academie

Wie overleeft dit slagveld en verzamelt de meeste punten? Vanaf 12 jaar.

Animatieprogramma

Met ons animatieteam is iedere dag anders! Maar één ding is zeker: iedere dag is een waar avontuur. Wil je graag weten welke activiteiten er op de planning staan tijdens jouw vakantie? Dat laten we je natuurlijk graag zien! Bekijk hier alvast ons animatieprogramma voor aankomende vakantieperiode en zie waar jouw familie allemaal aan mee kan doen.

Een greep uit het programma

👨‍🔬Mölke Crealab
🏃Sport en Spel
🏗️Mölke Bouwcampus
🗺️Mölke Adventures
🔎Mölke Explore
👨‍🏫Mölke Academy

 

Ontdek onze overige faciliteiten:

Meer Faciliteiten