Groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie Overijssel

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in Overijssel? Bij vakantiepark Mölke hebben wij verschillende groepsaccommodaties waar je een heerlijke overnachting kunt boeken met jouw groep. Of het nou gaat om groepsaccommodaties voor 14 personen of groepsaccommodaties voor 30 personen, er zijn genoeg mogelijkheden.

Groepsverblijf op maat

Neem contact met ons op een bespreek al jouw wensen. Wij nemen graag met jou de mogelijkheden door.

Neem contact op

Groepsovernachting

Of je nou met een grote of een kleine groep weg wilt of groepsovernachting met jong en oud, voor een unieke, ontspannen groepsovernachting kun je bij het Mölke terecht. Zo hebben wij verschillende groepsaccommodaties waaruit je een keuze kunt maken voor jouw overnachting. Wat dacht je bijvoorbeeld van het overnachten in een vakantieboerderij? Beleef de rustgevende omgeving met Twente en breng gezamenlijk tijd door met activiteiten voor jong en oud. Bekijk de mogelijkheden voor een groepsovernachting hieronder.

  • Luxe groepsaccommodatie 14 personen
    Deze geschakelde groepsaccommodatie bestaat uit twee verschillende delen en heeft een totaal verblijfsoppervlak van ongeveer 275 m2. Het vakantieverblijf beschikt over 2 riante keukens, 7 slaapkamers, 1 grote woonkamer, twee luxe badkamers en 3 toiletten.
  • Groepsveld Stellingmolen tot 30 personen
    Het groepsveld Stellingmolen is de perfecte plek voor grote groepen van ca. 30 personen. Je overnacht dan in meerdere bungalettes met een capaciteit van 5 personen. De veranda-bungalettes staan in een cirkel bij elkaar zodat u niet ver hoeft te lopen. Elke accommodatie beschikt over een veranda met terrasset, volledig ingerichte keuken, gezellige woonkamer met tv, een badkamer met douche, toilet en wastafel. De twee slaapkamers bieden slaapplaats voor 5 personen per accommodatie.

Groepsfaciliteiten en groepsactiviteiten

Op ons vakantiepark zijn er verschillende groepsfaciliteiten en groepsactiviteiten aanwezig waarvan je gebruik kunt maken. Zo bieden wij de ruimte voor groepen in ons restaurant, hier kun je met een groep van 10 tot 25 personen eten van een speciale menukaart. Ook is het mogelijk om met grotere groepen te komen, hiervoor hebben wij speciale zalen beschikbaar waar je kunt genieten van een buffet. Verder kun je bij ons showbowlen, kanovaren, fluisterbootje varen en met een groep van 10 t/m 25 personen is er ook de mogelijkheid voor een rondvaart.

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×