Groepsaccommodaties

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Overijssel? Bij vakantiepark Mölke hebben wij verschillende groepsaccommodaties waar u een heerlijke overnachting kunt boeken met uw groep. Of het nou gaat om groepsaccommodaties voor 14 personen of groepsaccommodaties voor 30 personen, er zijn genoeg mogelijkheden.

Groepsovernachting

Of u nou met een grote of een kleine groep weg wilt of groepsovernachting met jong en oud, voor een unieke, ontspannen groepsovernachting kunt u bij het Mölke terecht. Zo hebben wij verschillende groepsaccommodaties waaruit u een keuze kunt maken voor uw overnachting. Wat dacht u bijvoorbeeld van het overnachten in een vakantieboerderij? Beleef de rustgevende omgeving met Twente en breng gezamenlijk tijd door met activiteiten voor jong en oud. Bekijk de mogelijkheden voor een groepsovernachting hieronder.

  • Luxe groepsaccommodatie 14 personen
    Deze geschakelde groepsaccommodatie bestaat uit twee verschillende delen en heeft een totaal verblijfsoppervlak van ongeveer 275 m2. Het vakantieverblijf beschikt over 2 riante keukens, 7 slaapkamers, 1 grote woonkamer, twee luxe badkamers en 3 toiletten.
  • Groepsveld Stellingmolen tot 30 personen
    Het groepsveld Stellingmolen is de perfecte plek voor grote groepen van ca. 30 personen. U overnacht dan in meerdere bungalettes met een capaciteit van 5 personen. De veranda-bungalettes staan in een cirkel bij elkaar zodat u niet ver hoeft te lopen. Elke accommodatie beschikt over een veranda met terrasset, volledig ingerichte keuken, gezellige woonkamer met tv, een badkamer met douche, toilet en wastafel. De twee slaapkamers bieden slaapplaats voor 5 personen per accommodatie.

Groepsfaciliteiten en groepsactiviteiten

Op ons vakantiepark zijn er verschillende groepsfaciliteiten en groepsactiviteiten aanwezig waarvan u gebruik kunt maken. Zo bieden wij de ruimte voor groepen in ons restaurant, hier kunt u met een groep van 10 tot 25 personen eten van een speciale menukaart. Ook is het mogelijk om met grotere groepen te komen, hiervoor hebben wij speciale zalen beschikbaar waar u kunt genieten van een buffet. Verder kunt u bij ons showbowlen, kanovaren, fluisterbootje varen en met een groep van 10 t/m 25 personen is er ook de mogelijkheid voor een rondvaart.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten

×