Camping met Viswater

Vissen langs de Regge

Op zoek naar een camping met viswater in Twente, Overijssel? U kunt bij ons een chalet huren aan het water, een stacaravan huren aan het water of bij ons terecht met eigen tent of toercaravan op een standaard kampeerplaats, comfort kampeerplaats of supercomfort kampeerplaats met eigen privé sanitair. Mölke ligt direct aan het riviertje de Regge. In de Regge is het prima vissen. Op de camping zelf is er een vissteiger en langs de Regge zijn diverse visstekken. Tellingen in opdracht van het Waterschap, wijzen uit dat er minstens 22 soorten grotere vissen voorkomen in de Regge. Meest voor komende soorten zijn: Blankvoorn, kolblei, Baars,  Riviergondel, Winde, Brasem, Paling, Ruisvoorn, Snoek en Karper. Dus voor een heerlijke vis vakantie in Overijssel moet u bij Vakantiepark Mölke zijn!

Camping met Viswater in de omgeving

Ook in de omgeving kun je prima vissen. Er zijn vele visvijvers op loop- en fietsafstand van de camping met prima visstekken. Ook zijn er op ongeveer 20 km afstand 2 schitterende forrelenkwekerijen. Ook kunt u een flusiterboot of kano huren om het viswater eens op een andere manier te verkennen.

Met het gezin op vakantie

Met het gezin op vakantie naar een camping met viswater? Dat kan. Er is ook veel meer te doen en te beleven: Er is een verwarmd overdekt zwembad, binnenspeeltuin, airtrampoline, fluisterboten verhuur & kanoverhuur. Tijdens de schoolvakanties is er een recreatieteam actief. Zij organiseren veel activiteiten, zodat de kinderen zich niet hoeven te vervelen. Kijk op onze kids pagina om het huidige animatieprogramma te bekijken.

Wilt u een accommodatie huren op de camping of kamperen op de camping met viswater? Bij vakantiepark Mölke heeft u gegarandeerd beet.

 • Camping met Viswater Overijsel
 • Camping met Viswater Twente
 • Camping met Viswater
 • Camping met Viswater
 • Kamperen

  Kampeerplaats huren

  Kom kamperen op prachtige en ruime kampeerplaatsen. Veel plaatsen zijn lekker dicht bij het viswater gelegen!

  Kampeerplaatsen
 • Accommodatie huren

  Comfortabel en luxe

  Huur een comfortabel en luxe huisje op onze camping aan het water. Diverse accommodaties liggen zelfs direct aan het water!

  Accommodatie huren
 • Glamping accommodaties

  Go Glamping!

  In glampingaccommodaties aan de Regge ervaar je het echte glamorous camping gevoel. De vakantiehuisjes zijn volledig ingericht en klaar voor je ultieme visvakantie.

  Glamping accommodaties
 • Trekkershut

  Glamplodge

  Voor een kort visverblijf is een trekkershut een ideale accommodatie. Op een klein loopafstandje van de Regge liggen deze leuke glamplodges!

  Glamplodge huren
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten

×