1. 5-sterren vakantiepark in Twente
  2. Luxe vakantiehuis voor 14 personen
  3. Groepsactiviteiten in Partycentrum

Vakantiehuis voor 14 personen in Overijssel

Overnacht in onze prachtige en luxe vakantiehuis voor 14 personen in Zuna, op 4 kilometer van Rijssen. De luxe vakantieboerderij biedt ruimte voor maximaal 14 personen. Het groepsverblijf is van alle gemakken voorzien en beschikt over alle faciliteiten voor een heerlijk verblijf met bijvoorbeeld je sportteam, vrienden of familie. Reserveer een overnachting in onze groepsaccommodatie met 14 personen en geniet van 2 riante woonkamers, 2 badkamers, 3 toiletten, 2 ingerichte keukens en de 7 ruime slaapkamers op zowel de begane grond als op de eerste verdieping.

Bekijk onze 14-persoons groepsaccommodatie
 
  1. 7 slaapkamers
  2. 2 badkamers
  3. 3 toiletten
  4. 2 woonkamers
  5. 2 keukens
 

Luxe groepsaccommodatie 14 personen

Groepsaccommodatie voor 12 of 14 personen

Wanneer je gebruik maakt van ons 12 persoon vakantiehuis kun je zorgeloos genieten van alle faciliteiten op het vakantiepark. Het binnenzwembad is elke dag geopend van 9:00 tot 20:00 uur, geniet van een heerlijk groepsdiner met verschillende streekproducten uit Twente. Kom tot rust met z’n allen in het prachtige Twente. Laat je inspireren door de natuurrijke omgeving en geniet van de rust. Combineer je verblijf in ons 12- of 14-persoons groepsaccommodatie met één van de vele activiteiten in het Partycentrum. De activiteiten kunnen ook in combinatie met een heerlijk diner of een barbecue. Geniet van een heerlijk verzorgd verblijf. Het zal je aan niets ontbreken.

Alternatief Stellingmolen

Als alternatief van de luxe vakantieboerderij hebben wij de Stellingmolen. De stellingmolen biedt ruimte tot 30 personen met zes 5-persoons luxe chalets. Als je bijvoorbeeld met 12 personen bent, dan heb je per twee personen een huisje voor jezelf! Bovendien is de stellingmolen uitermate geschikt voor families, aangezien er een speelveld te midden van de accommodaties is. Bekijk de beschikbaarheid van de stellingmolen of neem contact op met ons via de telefoon, we helpen graag!

Activiteiten tijdens je vakantie

Op vakantiepark Mölke is er voor elke groep een heerlijk verblijf weggelegd. Wil je genieten van een actief weekend? Boek één van onze activiteiten als bijvoorbeeld bowlen op onze LED’S Go showbowlingbaan of kies voor een actief rondje kanovaren. Ook voor de natuur liefhebbers is vakantiepark Mölke een perfect adres. Geniet van de prachtige Twentse omgeving. Vakantiepark Mölke is gelegen in Overijssel direct aan de Regge. Hier kun je direct de natuur in voor heerlijke wandel- en fietsroutes. Zwemmen in ons binnenzwembad, spelen in onze binnenspeeltuin en in de zomer een spannend recreatieprogramma biedt voor kinderen alle mogelijkheden om je niet te vervelen. Kortom vakantiepark Mölke is de locatie voor een groepsuitje.

Boek je verblijf