Mölke

Vacature Zoneleider Huishoudelijke dienst

Vacature: Huishoudelijke dienst

Een baan voor 8 tot 24 uur per week

Hi, wat leuk dat je deze vacature hebt gevonden! Zoek jij een leuke baan in een gezellig team? Dan zit je hier goed! Lees gauw verder...

Voor op ons vakantiepark zijn wij op zoek naar zoneleiders in de huishoudelijke dienst. Als zoneleider werk je lekker flexibel, op een vaste dag in de week of op wisselende dagen. 'T is maar net wat jij graag wil! Je kan aan de slag op maandagen, vrijdagen en/of zaterdagen.

Als zoneleider zorg jij er samen met je team voor dat jouw zone op ons vakantiepark altijd spik en span is. Je werkt aan het schoonmaken en controleren van een aantal huisjes, in de zone waar jij die dag werkt. Je zorgt ervoor dat jouw team die dag alles heeft om lekker te kunnen werken en je bent voor hen een aanspreekpunt. Natuurlijk doe je het niet alleen, maar samen met je team, met andere zoneleiders en een stel supergezellige teamleiders. Een leuke, flexibele en bovenal gezellige baan dus, voor iemand die graag een paar dagen per week de handen uit de mouwen komt steken.

Mölke ligt in Zuna, naast Rijssen aan de Regge. Ons bedrijf is een veelzijdig recreatiebedrijf met een 5-sterren vakantiepark, partycentrum met kindvriendelijk restaurant. Mölke is een bruisend en sfeervol bedrijf, waar gastvrijheid natuurlijk hoog in het vaandel staat. We zijn hiervoor op zoek naar een collega die fijn is in de omgang, naar gasten en collega's.

En dit kan je van ons verwachten!

Een hele fijne werksfeer. Mölke is een familiebedrijf waarin de sfeer onder collega’s voorop staat en je je snel thuis voelt! Je krijgt hierbij een prima salaris en allerlei fijne extra's, zoals:

  • Een bijzonder leuk team!
  • Work hard, play harder! Iedere maand organiseren we een verwenmoment voor onze collega's. Wat dacht je van een massage onder werktijd? Een bierproeverij of een carwash op locatie?
  • Iedere woensdag bootcampen we samen onder begeleiding van onze eigen trainer! Je mag altijd aansluiten bij de training, ook als je niet aan het werk bent.
  • Flexibele werktijden: deze baan is perfect te combineren met je gezin of hobbies! Het is mogelijk om op vaste dagen te werken, of om het juiste flexibeler aan te pakken. De werkdagen zijn maandag, vrijdag en zaterdag.

Kom jij bij ons werken?

Vul gemakkelijk onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op!

Stuur bij je motivatie een link van je CV via bijvoorbeeld Google Drive, Dropbox of WeTransfer. Of mail deze naar vacatures@molke.nl

Kom jij ons gezellige team versterken? 

Stippel alvast je route uit naar jouw droombaan!