Mölke

Vacature Verhuurheld

Vacature: Verhuurheld

Een leuke bijbaan voor in het lente, zomer en herfstseizoen!

Zoek jij een lekkere buitenbaan? Ik denk dat je die dan bij deze gevonden hebt! Lees gauw verder.

Mölke ligt in Zuna, naast Rijssen aan de Regge. Bij Mölke is er vanalles te beleven: we zijn een 5-sterren vakantiepark, een partycentrum en bieden allerlei leuke activiteiten aan! Jouw afdeling is de boot- en fietsverhuur. Hier verhuren we, je raadt het al: boten en fietsen! En onze SUP-boards, elektrische buggies en e-scooters maken het verhuuraanbod compleet.

Als verhuurheld zorg jij ervoor dat gasten lekker kunnen varen of fietsen. Je geeft onze gasten instructie bij het huren van een buggy, helpt gasten in een bootje te stappen en zorgt samen met je team voor een fijne sfeer in de haven!

Ben jij lekker vrolijk en heb je zin om lekker te knallen met ons team deze zomer? Laat dan gauw van je horen!

En dit kan je van ons verwachten!

Een hele fijne werksfeer. Mölke is een familiebedrijf waarin de sfeer onder collega’s voorop staat en je je snel thuis voelt! Je krijgt hierbij een prima salaris en allerlei fijne extra's, zoals:

  • Work hard, play harder! Iedere maand organiseren we een verwenmoment voor jou! Wat dacht je van een massage onder werktijd? Een bierproeverij of een carwash op locatie?
  • Lekker werken in het zonnetje met een gezellig, jong team!

Jouw sollicitatie

Iets voor jou? Neem dan snel contact met ons op! Solliciteer hieronder direct. ⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Dit is werken bij Mölke | volgens Bente!

"Hi allemaal, ik ben Bente. Ik werk nu een aantal maanden fulltime bij Mölke. Met mijn diploma in de evenementen, is het festivalsfeertje van Mölke helemaal mijn ding.🎉 Ik hou me vooral bezig met de streekwinkel en de verhuur. Ik vind het leuk om dingen te regelen en nieuwe dingen te bedenken. Door het aanvullen van de streekproducten in de streekwinkel, heb ik veel contact met de ondernemers uit de buurt. Super inspirerend! De gesprekken met de gasten vind ik ook heel gezellig, je hoort de leukste verhalen! Zie ik jou snel?"

 

Dit is werken bij Mölke I volgens Tessa!

"Mölke voelt voor mij als één grote familie! Je werkt veel met collega’s van andere afdelingen samen, wat ervoor zorgt dat je veel contact hebt met elkaar. Dit zorgt voor een hele leuke en gezellige werksfeer! Het contact met de gasten in het restaurant vind ik ook erg leuk. Naast het werk in het restaurant, sta ik ook op partijen of bij de bowlingbaan. Dit zorgt ervoor dat mijn werk in de bediening zeer divers is, waardoor ik mij elke dag weer beter kan ontwikkelen."

Kom jij ons gezellige team versterken? 

 

Stippel alvast je route uit naar jouw droombaan!