Mölke
nachtwaker gezocht!
Nachtwaker gezocht voor onze camping
Ben jij een nachtbraker en vroege vogel?

Vacature nachtbeheerder

  • Werken in vakantiesferen
  • Maandelijkse verwenmomentjes
  • Ongekend fijne werksfeer

Vacature: nachtbeheerder

Dit is een baan voor in het weekend en vakantieperioden tijdens de avonduren

Voor ons vakantiepark zijn we op zoek naar een nachtbeheerder die vanaf de avond controle houdt over het terrein. Het is belangrijk dat je enthousiast bent, goed met mensen om kunt gaan en een klein beetje handig bent.  

Molke is een familiebedrijf en bestaat dit jaar meer dan 50 jaar. We zijn een gedreven team dat vooruit wil en impact wil maken in de sector. Mölke is een 5 sterren vakantiepark en plek waar je een feestje kunt vieren in vakantiesferen. We liggen in Zuna, aan het riviertje de Regge. Slow Living is ons motto, en daar draait het om voor onze gasten. Onze missie is: dat iedereen een stukje Slow Living verdient in zijn of haar leven. Ons bedrijf wordt gekenmerkt door een platte structuur met een informele werksfeer, waarin we gewend zijn om de lijnen lekker kort te houden. Hiervoor zorgen we ervoor dat keuzes snel gemaakt kunnen worden en we uitdagingen snel geregeld krijgen.  

Wat doe je als nachtbeheerder?  

Als nachtbeheerder ondersteun je ons bij de sfeer en het beheer van het terrein. Je maakt rondes over het park en kijkt of alles rustig is en er netjes bij ligt. Je assisteert afdelingen bij het afsluiten van de dag, zoals de boot- en kanoverhuur, checkt toiletgebouwen en je lost telefoontjes van gasten welke een probleem hebben op. Als het rustig is, kun je lekker slapen. Op de wat drukkere dagen ben je nog wat later bezig. In de nacht sta je stand-by.  

Waarom bij Mölke?  

  • Hele fijne plek aan riviertje de Regge; 

  • Creatieve omgeving waar geen dag hetzelfde is; 

  • Veel contact met gasten en met collega’s; 

  • Als je verder weg woont, kun je een slaapaccommodatie krijgen op het terrein of je kunt je eigen caravan meenemen.  

Dit ben jij: 

Je bent een hulpvaardig en sociaal persoon en vind het leuk om met gasten om te gaan. Daarnaast ben je een echte aanpakker en wil je de handen uit de mouwen steken. En je bent vindingrijk in het bedenken van oplossingen voor de gasten. Het is belangrijk dat je beschikbaar bent op de vrijdag-, zaterdag en zondagnacht en in de vakantieperioden.  

Meer uren en werkzaamheden zijn altijd bespreekbaar. We nodigen pensionarissen, twintigers en alles ertussenin ook uit om te solliciteren op deze functie.  

Jouw sollicitatie

Ben je enthousiast over deze functie? We horen graag van je! Solliciteer hieronder direct of mail je sollicitatiebrief met C.V. aan vacatures@molke.nl, t.a.v. Denise van de Maat.

Ontdek werkplezier bij ons⤵︎

Je collega's 

 
 
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Benieuwd waar zonnig ☀️ Zuna ligt?