Mölke
Schoonmaakmedewerker huishoudelijke dienst
Schoonmaakmedewerker huishoudelijke dienst
Schoonmaakmedewerker huishoudelijke dienst
Schoonmaakmedewerker huishoudelijke dienst

Vacature medewerker huishoudelijke dienst zwembad en sanitair

  • Een leuke, uitdagende baan
  • Werken in vakantiesferen
  • Flexibele werktijden, part-time of fulltime

Vacature: medewerker huishoudelijke dienst zwembad en sanitair

Hi! Wat leuk dat je deze vacature bekijkt! Zoek jij een Leuke baan waarbij je iedere dag van de week kunt werken, maar ook op vaste dagen zoals maandag, vrijdag en zaterdag? Dan zit je hier goed! Lees gauw verder. 

Mölke ligt in Zuna, tussen Rijssen en Nijverdal aan de Regge. Bij Mölke is er van alles te beleven: we zijn een 5-sterren vakantiepark, een partycentrum en bieden allerlei leuke activiteiten aan, waaronder in ons zwembad. En die moet dagelijks goed schoongemaakt worden. Evenals ons sanitair. We zijn een 5-sterren camping. Hygiëne is dan ook erg belangrijk.  

Als schoonmaakmedewerker voor het zwembad en sanitair zorg je ervoor dat het zwembad en het sanitair spik en span zijn. Je maakt goed schoon en hebt oog voor sfeer, dus we zorgen er ook voor dat het om de gebouwen netjes is.  

Wij zoeken schoonmakers met verantwoordelijkheidsgevoel. Je hoeft geen ervaring te hebben in de schoonmaak, maar we zoeken wel secure teamleden! 

Ben jij lekker vrolijk, netjes en heb je zin om met ons samen gave vakanties te organiseren? Laat dan gauw van je horen via onderstaand formulier.  

En dit kan je van ons verwachten!

Een hele fijne werksfeer. Mölke is een familiebedrijf waarin de sfeer onder collega’s voorop staat en je je snel thuis voelt! Je krijgt hierbij een goed salaris en allerlei fijne extra's, zoals: 

  • Werken in de avond: deze baan is perfect te combineren met je school of hobbies! De werktijden zijn van 17.30 tot 21.00 uur.  
  • Werken op een vakantiepark is werken in een hele leuke sfeer. Je maakt van alles mee. We zijn een klein dorpje waar iedere dag leuke dingen gebeuren.  
  • Een goed salaris, tussen de € 14.20 en € 17.02 per uur als je fulltime bij ons komt werken. Wil je weten wat je gaat verdienen als je een bijbaan bij ons hebt? Kijk dan hier.
 

Solliciteer makkelijk en snel

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Kom jij ons gezellige team versterken? 

Stippel alvast je route uit naar jouw droombaan!