Mölke
Verzorg jij...

Verzorg jij...

de fijnste diners?

Sfeervol eten en drinken

Sfeervol eten en drinken

Bij de buren

Vacature Keukenhulp Pop-up restaurant

Vacature: Keukenhulp Pop-up restaurant

Restaurant Brodshoes uit Rijssen en Mölke zijn op zoek naar een keukenhulp voor pop-up restaurant Bij de Buren.

Dit pop-up restaurant is open in de maanden mei tot en met half september en staat voor een culinair avondje uit in een festivalsfeer. Het pop-up restaurant ligt op vakantiepark en glamping Mölke, aan het riviertje de Regge.

Je komt hierbij in dienst van Restaurant Brodshoes. De periode is in overleg. Dit kan vanaf circa april tot eind september, maar er zijn ook opties om jaarrond aan het werk te gaan. We combineren de job dan bij Mölke en/of Brodshoes.

Voor deze functie zoeken wij:

  • Actief persoon die zich thuis voelt in de keuken
  • Een collega voor 16 tot 20 uur per week, te verdelen over de donderdag t/m zondag van ca. 16.00 uur tot 20.00 uur. Er zijn opties voor meer uren per week, in overleg.
  • Iemand met overzicht, inzicht en die blij wordt van een gevuld terras;
  • Iemand met horecaervaring;
  • Iemand met een blije , positieve en flexibele instelling die het gewend is om de handen uit de mouwen te steken.

Wij bieden je:

  • Een bijzondere werksfeer. Mölke en Brodshoes zijn beide familiebedrijven waarin de sfeer onder collega’s voorop staat. Wij geloven erin dat deze sfeer de basis is voor de sfeer die wij over willen brengen op onze gasten. Je moet gaan vergeten dat je aan het werk bent, dan zijn de gasten tevreden, jij en wij. In deze omgeving kun jij je helemaal ontplooien. Mölke is ambitieus, evenals Brodshoes. Doe je mee? 
  • Een goed salaris;
  • Eigen inbreng: heb je leuke ideeën over de menukaart of andere zaken bij ons pop-up restaurant? Die horen we graag!
  • Flexibiliteit: je kunt het hele jaar door aan het werk, maar ook enkel ten tijde van de opening van het pop-up restaurant. 

Jouw sollicitatie

Ben jij een enthousiast, gedreven en flexibel en ben jij in staat om onze gasten een onvergetelijk tijd te geven? Neem dan snel contact met ons op! Solliciteer hieronder direct of mail je sollicitatiebrief met C.V. aan Guido Meinders via info@brodshoes.nl

Stippel alvast de route uit naar jouw nieuwe baan!