Mölke
Chalet kopen

Chalet kopen op vakantiepark Mölke

Nieuw chalet kopen

Als je het hele jaar door wilt genieten dan kunt een een chalet kopen en genieten van jouw eigen recreatiewoning. Dan is een koopchalet iets voor jou! Een chalet kopen is een luxe en comfortabele mobiele bungalow dat het hele jaar door te gebruiken is. Wij hebben nog enkele vrije jaarplaatsen waar een chalet op geplaatst kan worden. Het voordeel van een nieuw chalet is dat je zelf de grootte, indeling en inrichting kunt bepalen. Wij werken met verschillende chaletbouwers samen en helpen je graag de juiste keuze te maken. He je een chalet of bungalow nodig met aanpassingen? Alles is mogelijk. Wij kunnen chalets leveren die geheel drempelloos zijn en beschikken over een aangepaste badkamer en toilet.

Bekijk hieronder onze nieuwe chalets

Tweedehands chalet kopen

Wil je liever een tweedehands chalet kopen? Wij hebben diverse jonge ocassions op voorraad op mooie jaarplaatsen. De meeste chalets die je kunt kopen hebben 2 of 3 slaapkamers. Ook zijn er nog chalets te koop aan het water, de koopchalets liggen op jaarplaatsen aan het riviertje de Regge. Een perfecte plaats voor visliefhebbers. Tweedehands chalet kopen

Bekijk hieronder onze tweedehandse chalets

Chalet kopen aan het Water

Een chalet kopen aan het water? Koop een chalet aan het riviertje de Regge. Direct aan het water staan diverse stacaravans en chalets te koop. Ook komt er af en toe een jaarplaats aan het water vrij. Hier kan dan een nieuw chalet of stacaravan geplaatst worden. Zien wat er nu te koop staat?

Chalet kopen en verhuren of eigen gebruik

Je kunt een chalet kopen voor eigen gebruik, maar je kunt het chalet ook verhuren of je kunt kiezen voor een combinatie van beide. Wanneer je kiest voor verhuur, dan wordt dit gedaan door het vakantiepark. Wij verzorgen ook het in- en uitchecken van gasten en de schoonmaak van het chalet. Kijk eens bij chalet huren

Chalet kopen in Overijssel

Vakantiepark Mölke ligt in Overijssel op de grens van Salland & Twente, een ideale regio om een chalet te kopen. De regio is zeer populair bij zowel senioren als gezinnen met kinderen. Het vakantiepark heeft vele voorzieningen voor jong & oud. Vakantie Mölke heeft een overdekt verwarmd zwembad, binnenspeeltuin, bowlingbanen en een uitstekend a la carte restaurant. Een chalet kopen in Overijssel betekent genieten van de Twentse gastvrijheid!

Misschien ook interessant?