Mölke

Spelen in de natuur

Spelen in de natuur

In de omgeving van Mölke kan je heerlijk buitenspelen! Natuurlijk zijn er op ons park zelf diverse speeltuinen en is er veel te ontdekken, maar ook als je er een dagje op uit wil zijn er veel speelmogelijkheden in de Twentse natuur. Doe een gave speurtocht en leer alles over de dieren in het bos, of ga lekker klimmen en spelen! We hebben de leukste uitstapjes voor je op een rij gezet. Geschikt voor kleine, maar ook zeker voor grote mensen! Bij Mölke is buitenspelen voor iedereen.

 

Speelbos Daantje Das 🌳

Speelbos Daantje Das is een educatief speel- en leerbos en is onderdeel van Natuurmuseum Holterberg. In het bos kunnen kinderen avontuurlijke natuuropdrachten uitvoeren! Je kan online kaartjes kopen voor het Speelbos.

Adres

Speelbos Daantje Das
Holterbergweg 2
7451 JL Holten (OV)

 
 
 

Speelnatuur OERRR 🍂

Spelen in een superstoere omgeving! Zand, water, klimbomen en stokken, niks is te gek bij Speelnatuur OERRR. 

Adres

Informatieschuur Erve de Pas
Molenweg 2
7448 RE Haarle (OV)

 
 
 
 

Kinderspeurtocht Viggo de Vos 🗺️

Er is een Vos gespot op de Sprengenberg! Ga mee naar buiten en ontdek wat Viggo de Vos allemaal meemaakt. Haal de speurtocht op bij Herberg De Pas in Haarle. 

Adres

Informatieschuur Erve De Pas
Molenweg 2 
7448 RE Haarle (OV)
 
 
 

Speelbos 'In Het Hol Van De Leeuw' 🦁

Bovenop de Lemelerberg kun je heerlijk spelen in speelbos 'In het hol van de leeuw'. Dit speelbos is voor kinderen van 4 tot 12 jaar en is gratis toegankelijk. 

Adres

Speelbos 'In Het Hol Van De Leeuw'
Kerkweg 32
8148 PZ Lemele (OV)

 
 

Kabouterpad 🍄

Wist je dat hier in de buurt kabouters wonen? Bij Buitencenrum Sallandse Heuvelrug van Staatsbosbeheer loop je samen met een begeleider een route van 500 tot 1.500 meter en onderweg doe je kabouterodrachten!

Adres

Kabouterpad
Grotestraat 281
7441 GS Nijverdal (OV)

 
 

Blotevoetenpad 🦶

Ben je niet bang om vies te worden? Dan is dit wat voor jou! Het blotevoetenpad is een 2,5 kilometer lang pad waar je met je blotevoeten overheen mag glibberen! 

Adres

Blotevoetenpad
Rijksstraatweg 17A
7391 MH Twello (GE)