Mölke
zakelijk overnachten overijssel
zakelijk overnachten overijssel
zakelijk overnachten overijssel

Mölke x Niverplast

 

Mölke x Niverplast

Sinds 2022 hebben Vakantiepark Mölke en Niverplast een voortdurende zakelijke samenwerking, een perfect voorbeeld van hoe we een gastvrije omgeving bieden voor een zakelijke overnachting. 

Zakelijke relaties van Niverplast overnachten bij Mölke

Niverplast is een innovatief machinefabrikant in Nijverdal, gespecialiseerd in het optimaliseren van verpakkingsprocessen. De focus ligt op de bag-in-box machines, die ze niet alleen ontwerpen en ontwikkelen, maar ook verkopen. Ze bouwen verpakkingslijnen voor klanten over de hele wereld. 

Door de wereldwijde verkoop van de verpakkingsproducten, ontvangt Niverplast ook regelmatig internationale klanten in het mooie Twente. Voorheen koos Niverplast vaak voor traditionele hotelkamers. Echter, voor langere verblijven ontbrak het aan de ruimte en het Twentse gevoel dat ze wilden overbrengen aan hun gasten.

Een comfortabele zakelijke overnachting in Twente

In 2022 begonnen we een op maat gemaakte oplossing te ontwikkelen die perfect aansloot bij de behoeften van Niverplast en hun verlangen om klanten het echte Twente te laten ervaren, waarbij comfort voorop staat. Bij Mölke geniet je tijdens een zakelijke overnachting van alle gemakken van thuis, met een volledig ingerichte keuken, comfortabele bedden en voldoende ruimte om te werken en te ontspannen. De accommodaties liggen aan rivier de Regge of kijken uit over de Twentse weilanden, dat werkt lekker rustgevend. 😉

Uiteraard bieden we Niverplast een hotelservice, zoals opgemaakte bedden, een handdoekenpakket bij aankomst en dagelijkse housekeeping om de accommodatie op te frissen. Optioneel leggen we mechandise klaar, zorgen we voor een gevulde koelkast en bieden we ook ontbijt/diner mogelijkheden. 

Zakelijk overnachten in Twente

Voor Niverplast is zakelijk overnachten bij Mölke meer dan alleen een plek om te rusten tussen de zakelijke afspraken door. Met diverse parkfaciliteiten, zoals fietsverhuur, krijgen gasten van Niverplast de kans om Twente te verkennen. Gelegen aan de kabbelende rivier de Regge en op steenworp afstand van verschillende natuurgebieden, is dit een heerlijke plek om te ontspannen. Van fiets- en wandelroutes tot culturele bezienswaardigheden, er valt altijd iets nieuws te ontdekken in Twente. 

We zijn er trots op dat we een rol spelen in het creëren van een comfortabele en gastvrije omgeving voor de medewerkers en klanten van Niverplast!

 
 

"Onze gasten hebben nu meer ruimte en kunnen zo ook lekker de natuur in. Bovendien zijn ze toch van alle luxe voorzien in de mooi gelegen accommodaties" 

Henriette Gerritsen - Nijkamp | Niverplast

 
 
 

Jouw zakelijke relaties laten overnachten bij Mölke?

Wil je net als Niverplast je personeel en zakelijke relaties laten zien hoe mooi Twente is? We denken graag met je mee!