Op het park

Een kinderfeestje in Overijssel boek je bij Partycentrum Mölke. Wij bieden namelijk vele verschillende activiteiten aan die van ieder kinderfeestje in Overijssel een onvergetelijke dag zullen maken. Ga tijdens je kinderfeestje Overijssel bijvoorbeeld avontuurlijk kanoën, maak een knotsgekke rondrit op de fietstrein, kom spelen in de BinnenSpeeltuin of geniet met je vriendjes en vriendinnetjes in ons overdekte zwembad! Ook onze bijzondere bowlingbaan is superleuk! Je kunt zelfs verschillende activiteiten combineren, zodat jouw kinderfeestje in Overijssel een feest wordt om nooit te vergeten!

Activiteiten kinderfeestje Overijssel

Bij Partycentrum Mölke zijn tijdens je kinderfeestje in Overijssel vele activiteiten te doen! Dat komt, omdat er ontzettend veel faciliteiten in en rondom ons Partycentrum te vinden zijn. Elk kinderfeestje kan dus zo vormgegeven en ingedeeld worden, dat iedereen zich vermaakt. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar deze mogelijkheden voor kinderfeestjes of maak zelf een keuze uit onderstaande activiteiten:

Mogelijkheden voor jouw kinderfeestje in Overijssel:

  • Spelen in de BinnenSpeeltuin
  • Varen over De Regge
  • Zwemmen in het overdekte zwembad
  • Disco Showbowlen
  • Boerengolf
  • Boogschieten
  • Rondvaart met een rondvaartboot
 

Kinderfeestje overijssel

Eten en drinken kinderfeestje in Overijssel

Natuurlijk hoort er bij een kinderfeestje ook lekker eten en drinken. Tijdens je kinderfeestje in Overijssel krijg je bij Partycentrum Mölke daarom voldoende ranja, snoep en patat! Je kunt dit lekker opeten in ons restaurant en het voordeel is dat onze bijzondere BinnenSpeeltuin direct naast dit restaurant te vinden is!

Kinderfeestje Overijssel boeken

Wil je jouw kinderfeestje in Overijssel boeken? Dat kan door het aanvraagformulier in te vullen of natuurlijk door gewoon contact met ons op te nemen. Één ding is zeker: wij zien er al naar uit om jouw kinderfeestje te mogen organiseren!

 

Alles voor kinderen

_________________________________

Kinderfeestje Disco Showbowlen

Disco bowlen 🎳 Tijdens jouw kinderfeestje is er Disco Showbowlen met gezellige muziek, videoclips en een lasershow voor jou en je vrienden/vriendinnen
Meer
 

Kinderfeestje Zwemmen

Kinderfeestje spelen zwemmen 🏊🏼‍♀️ Kom zwemmen in ons binnenzwembad en geniet van het onbeperkt ranja drinken tijdens dit leuke kinderfeestje!
Meer

Kinderfeestje Binnenspeeltuin

Kinderfeestje Lekker spelen 🤾 Tijdens je Kinderfeestje gezellig met al je vrienden spelen in onze binnenspeeltuin en onbeperkt ranja drinken!
Meer
 

Kinderfeestje Boerengolf

Spelen boerengolf ⛳ Vier je kinderfeestje in Rijssen en kom gezellig een potje boerengolf spelen en in de binnenspeeltuin met je vrienden/vriendinnen!
Meer

Kinderfeestje Spelen & Varen

Kinderfeestje Spelen & Varen ⛵ Kom varen over de rivier de Regge met hapjes en speel erop los in de binnenspeeltuin! Bekijk het kinderfeestje
Meer
 

Kinderfeestjes

Ben je binnenkort jarig en zoek je een gave locatie om je verjaardag te vieren met je vriendjes en vriendinnetjes? Kom dan naar Mölke!
Meer