Op het park

Groepsactiviteiten

Op ons vakantiepark zijn er meerdere groepsactiviteiten voor grote groepen. Zo kun je in de zomermaanden met de groep komen kanoënsuppenfluisterbootje varen of gezellig mee op een rondvaart door de Regge. Daarnaast kun je met grote groepen meedoen aan boerengolf of klootschieten. Liever rustig de omgeving verkennen met een grote groep? Reserveer dan een huifkartocht of een rondvaart in een boot en geniet van de prachtige omgeving.

Ook in de koudere maanden is het mogelijk om met grote groepen een uitje te organiseren. Onze bowlingbanen zijn gedurende het hele jaar geopend. Deze activiteit is ook goed te combineren met onze horeca mogelijkheden.

Groepsfeesten

Voor het organiseren van een verjaardagbuurtfeestfamiliedag of zelfs een bruiloft kun je terecht bij Mölke. Zo beschikt ons vakantiepark over 3 verschillende zalen:

Reggezaal
Capaciteit tot 100 personen. Gezellige zaal met eigen bar, LCD-Scherm en geluidsinstallatie. De zaal is ingericht met sfeervolle openhaard waar 12 personen omheen kunnen zitten. Nabij het buitenterras, de insteekhaven en de binnenspeeltuin. In de zaal kan gebarbecued worden.

Dinercafé
Capaciteit tot 80 personen. Het Dinercafé is in 2009 compleet vernieuwd met oa. nieuwe bar & meubilair. Kindvriendelijk restaurant met gezellige haard. Direct naast de binnenspeeltuin en het buitenterras. Bekijk het Dinercafé & Pannenkoeken

Molenhoek
Capaciteit tot 50 personen. Zaal met eigen bar, LCD-Scherm en geluidsinstallatie. De zaal ligt direct naast de binnenspeeltuin.

Openingstijden

Alle actuele openingstijden op een plek, wel zo makkelijk! 🕒 Bekijk hier de openingstijden van ons vakantiepark en alle faciliteiten.
 

Leuke groepsactiviteiten