Op het park

Je kunt wel 1001 redenen hebben om iets te vieren met je collega’s, vrienden of familie. Dat begrijpen wij bij Partycentrum Mölke maar al te goed! Wij kunnen een complete feestavond voor je verzorgen met swingende muziek, een drankarrangement, een heerlijk buffet, barbecue of happerij tezamen met verrassend entertainment. Voor iedere aanleiding hebben wij diverse arrangementen samengesteld om jou alvast op weg te helpen. Je kunt hierbij denken aan verjaardags- en jubileumbruiloftsarrangementen, bedrijfsfeesten of themafeesten.

 

Stel zelf een feestavond samen

Het combineren van onderdelen uit de diverse feestavonden om de avond volledig op maat te maken is mogelijk, zo cre√ęer je een feestavond volledig naar je eigen idee.

  • Wil je ontvangen worden met koffie, welkomstdrankje of glaasje prosecco?
  • Wil je een heerlijk buffet, barbecue of lekkere hapjes? Eten en Drinken
  • Wil je entertainment?
  • Wil je activiteiten tijdens je programma?

Alles is mogelijk!

Een feestavond bij Partycentrum M√∂lke betekent vrolijkheid en een ongedwongen sfeer.¬†Verjaardagen,¬†jubileum bruiloften,¬†bedrijfsfeesten¬†of¬†themafeesten; M√∂lke cre√ęert de juiste feest-ingredi√ęnten!

Een greep uit onze arrangementen

 

 

Buurtfeest

Bezig met het organiseren van een buurtfeest? Wij bieden het totaalpakket aan voor een geslaagd en gezellig buurtfeest. Bekijk de mogelijkheden.
Meer
 

Bedrijfsfeest

Organiseer een bedrijfsfeest bij M√∂lke ūüéČ. Ruime keuze uit activiteiten zoals een pubquiz, fluisterbootje varen of bowlen. Bekijk het aanbod.
Meer

Vrijgezellenfeest

Bezig met het organiseren van een vrijgezellenfeest? Wij bieden tal van mogelijkheden voor een hilarisch vrijgezellenfeest. Bekijk al onze activiteiten!
Meer
 

Verjaardag

Viert u uw verjaardag dit jaar op bijzondere wijze? Wij bieden alle feest ingredi√ęnten voor een geslaagde verjaardag. Wij nemen graag uw wensen mee.
Meer

(Jubileum)bruiloft

Een (jubileum)bruiloft kunt u natuurlijk niet zomaar aan u voorbij laten gaan. Bij ons kunt u naast heerlijk eten en drinken ook activiteiten ondernemen.
Meer
 

Meer feestavond