Je kunt wel 1001 redenen hebben om iets te vieren met je collega’s, vrienden of familie. Dat begrijpen wij bij Partycentrum Mölke maar al te goed! Wij kunnen een complete feestavond voor je verzorgen met swingende muziek, een drankarrangement, een heerlijk buffet, barbecue of happerij tezamen met verrassend entertainment. Voor iedere aanleiding hebben wij diverse arrangementen samengesteld om jou alvast op weg te helpen. Je kunt hierbij denken aan verjaardags- en jubileumbruiloftsarrangementen, bedrijfsfeesten of themafeesten.

 

Stel zelf een feestavond samen

Het combineren van onderdelen uit de diverse feestavonden om de avond volledig op maat te maken is mogelijk, zo creëer je een feestavond volledig naar je eigen idee.

  • Wil je ontvangen worden met koffie, welkomstdrankje of glaasje prosecco?
  • Wil je een heerlijk buffet, barbecue of lekkere hapjes? Eten en Drinken
  • Wil je entertainment?
  • Wil je activiteiten tijdens je programma?

Alles is mogelijk!

Een feestavond bij Partycentrum Mölke betekent vrolijkheid en een ongedwongen sfeer. Verjaardagenjubileum bruiloftenbedrijfsfeesten of themafeesten; Mölke creëert de juiste feest-ingrediënten!

Een greep uit onze arrangementen

 

 

 
 

Verjaardag

Viert u uw verjaardag dit jaar op bijzondere wijze? Wij bieden alle feest ingrediënten voor een geslaagde verjaardag. Wij nemen graag uw wensen mee.
Meer
 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten