Op het park

Vier je jubileumbruiloft bij ons

Een (jubileum)bruiloft kun je natuurlijk niet zomaar aan je voorbij laten gaan. Vier jouw (jubileum)bruiloft samen met jouw familie, vrienden en kennissen bij ons. Alles is mogelijk als je bij ons wil trouwen. Kies bijvoorbeeld één van de sfeervolle en moderne zalen, waar in gegeten en gedronken kan worden. Ons personeel zorgt ervoor dat je geheel ontzorgt wordt en kunt genieten van jouw jubileumbruiloft.

Activiteiten

Bij ons kun je naast heerlijk eten en drinken ook een aantal activiteiten ondernemen. Bijvoorbeeld varen in een fluisterboot of kano op de Regge. Voor de kinderen hebben wij de binnenspeeltuin en diverse buitenspeeltuinen, zodat ook zij zich niet hoeven te vervelen. Voor ieder wat wils! Jouw (jubiliem)bruiloft sluit je denderend af, bijvoorbeeld met een bruiloft DJ of echte bruiloft band! Wij hebben al vele leuke suggesties voor je, dus vraag gerust.

Programma

Bij een bruiloft hoort natuurlijk ook een programma. Graag vervullen we al je wensen die je hebt voor jouw perfecte bruiloft. Er is van alles mogelijk bij ons!

🔔 Begin met een uniek ontvangst voor jouw speciale gasten
🌹 Organiseer de ceremonie zoals jij wil op jouw gekozen locatie
🎂 Aansnijden van de bruidstaart, heerlijk borrelen en toasten op jullie
🥂 Een uitgebreid diner of buffet in een bijvoorbeeld een van onze zalen
🎉 Spectaculeer avondprogramma naar eigen invulling

Hoe gaat jouw (jubileum)bruiloft eruit zien?

Contact en offerte

Er zijn voor 2022 in de maanden juni en september nog datums vrij! Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek en offerte ontvangen? Wij horen graag jouw wensen en bespreken samen met je de mogelijkheden om een perfect programma voor jouw bruiloft te kunnen maken. Neem hiervoor direct vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op
 

Meer voor familie & vrienden: