Wij maken gebruik van cookies

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze cookies. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid.

Ik begrijp het

Brajerei

Bakken op de bakplaat

Een brajerei is een Zuid-Afrikaanse manier van bakken. U bakt en braadt zelf uw stukjes vlees, vis en diverse groenten op een grote bakplaat. Braajen kan zowel in de zomer als in de wintermaanden. Vanaf 20 personen.

 

Voor op de brajerei

  • Biefstukpuntjes
  • Varkensoesters
  • Speklapjes
  • Gyros
  • Kippendij

Verder serveren wij een saladebuffet bestaande uit:

Koud

  • Stokbrood met kruidenboter
  • Rundvleessalade, rijkelijk gegarneerd met diverse vlees- en fruitsoorten
  • Huzarensalade, rijkelijk gegarneerd met diverse vlees- en fruitsoorten
  • Tonijnsalade
  • Gerookte spek, rauwe champignons, uitjes en paprika
  • Molenrauwkost
  • Knoflook- en cocktailsaus

Warm

  • Twee soorten warme saus
  • Friet

Prijs per persoon: € 20,75

Voor op de Brajerei

  • Kogelbiefstukjes
  • Entrecote
  • Zalmfilet
  • Gamba’s
  • Lamskoteletje
  • Gemarineerde kippendij

Verder serveren wij een saladebuffet bestaande uit:

Koud

  • Stokbrood met kruidenboter
  • Rundvleessalade, rijkelijk gegarneerd met diverse vlees- en fruitsoorten
  • Huzarensalade, rijkelijk gegarneerd met diverse vlees- en fruitsoorten
  • Tonijnsalade
  • Gerookte spek, rauwe champignons, uitjes en paprika
  • Molenrauwkost
  • Zoute haring
  • Knoflook- en cocktailsaus

Warm

  • Gebakken aardappels
  • Frites
  • Twee soorten warme groente
  • Twee warme sauzen

Prijs per persoon: € 24,75

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten

×