Wij maken gebruik van cookies

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze cookies. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid.

Ik begrijp het

Brajerei

Bakken op de bakplaat

Een brajerei is een Zuid-Afrikaanse manier van bakken. U bakt en braadt zelf uw stukjes vlees, vis en diverse groenten op een grote bakplaat. Braajen kan zowel in de zomer als in de wintermaanden.

 

Vlees voor op de brajerei

  • Biefstukpuntjes
  • Varkensoesters
  • Speklapjes
  • Gyros
  • Kippendij

Verder serveren wij een saladebuffet bestaande uit:

Koud

  • Stokbrood met kruidenboter
  • Rundvleessalade, rijkelijk gegarneerd met diverse vlees- en fruitsoorten
  • Huzarensalade, rijkelijk gegarneerd met diverse vlees- en fruitsoorten
  • Tonijnsalade
  • Gerookte spek, rauwe champignons, uitjes en paprika
  • Molenrauwkost
  • Knoflook- en cocktailsaus

Warm

  • Twee soorten warme saus
  • Friet

Prijs per persoon: € 21,95
Vanaf 20 volwassenen

Vlees voor op de brajerei

  • Kogelbiefstukjes
  • Entrecote
  • Zalmfilet
  • Gamba’s
  • Lamskoteletje
  • Gemarineerde kippendij

Verder serveren wij een saladebuffet bestaande uit:

Koud

  • Stokbrood met kruidenboter
  • Rundvleessalade, rijkelijk gegarneerd met diverse vlees- en fruitsoorten
  • Huzarensalade, rijkelijk gegarneerd met diverse vlees- en fruitsoorten
  • Tonijnsalade
  • Gerookte spek, rauwe champignons, uitjes en paprika
  • Molenrauwkost
  • Zoute haring
  • Knoflook- en cocktailsaus

Warm

  • Gebakken aardappels
  • Frites
  • Twee soorten warme groente
  • Twee warme sauzen

Prijs per persoon: € 25,95
Vanaf 20 volwassenen

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten

×