Eten & Drinken

Eten en drinken in gemoedelijke sfeer

Gemoedelijk eten en drinken doe je bij Partycentrum Mölke in sfeervolle zalen.  Je kunt bij ons terecht met alle soorten groepen voor heerlijk eten en drinken uit lokale keuken. Onze keuken kun je bestempelen als Frans/Nederlands. We bieden leuke indoor- en outdoor activiteiten aan om je avondje eten uit te breiden. Daarnaast kun je ook nog eens overnachten op ons vakantiepark. We zijn erg goed bereikbaar via de A1 en A35.

✔️ Keuze uit 3-gangenmenu, barbecue en buffetten.
✔️ Prachtige ligging bij de Regge met vele voorzieningen
✔️ 5 minuten afstand van A1 en A35 met veel gratis parkeerplaatsen
✔️ Feestlocatie met in- outdoor activiteiten voor iedere groepsgrootte

eten-en-drinken-molke1

Dineren in groepen

Op maat

Wij leggen jullie graag in de watten, of jullie nou met 10, 50 of 250 personen zijn. Wij bieden tal van arrangementen, maar werken net zo graag met een programma op maat. Samen met jou, kijken we naar een geschikte zaal die past bij jouw wensen en gezelschap. Laat je verleiden tot creatief tafelen, specifieke streekgerechten of een heerlijk buffet!

vergaderen-in-overijssel

Zakelijke etentjes

Vergaderen

Een dag vergaderen op locatie is gebleken efficiënter te zijn dan op de zaak vergaderen. Bij Partycentrum Mölke zijn er verschillende mogelijkheden om te vergaderen, met lunch, diner of zelfs allebei. Ook overnachtingen zijn mogelijk. Voor meer informatie kun je kijken op de vergaderen pagina.

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×