Op het park

Eten en drinken in gemoedelijke sfeer

Gemoedelijk eten en drinken doe je bij Partycentrum Mölke in sfeervolle zalen.  Je kunt bij ons terecht met alle soorten groepen voor heerlijk eten en drinken uit lokale keuken. Onze keuken kun je bestempelen als Frans/Nederlands. We bieden leuke indoor- en outdoor activiteiten aan om je avondje eten uit te breiden. Daarnaast kun je ook nog eens overnachten op ons vakantiepark. We zijn erg goed bereikbaar via de A1 en A35.

✔️ Keuze uit 3-gangenmenu, barbecue en buffetten.
✔️ Prachtige ligging bij de Regge met vele voorzieningen
✔️ 5 minuten afstand van A1 en A35 met veel gratis parkeerplaatsen
✔️ Feestlocatie met in- outdoor activiteiten voor iedere groepsgrootte

 

Eten & Drinken

 

Desserts

Desserts 🍦 Wij bieden diverse dessertbuffetten voor je aan. Zie je het dessert graag net even anders? Wij passen het buffet graag op maat voor je aan
Meer

Happerij

Happerij 🍪 Een Happerij is een modern hapjesbuffet als vervanging van losse hapje. Bij de Happerij kunnen de gasten zelf hun hapjes samenstellen.
Meer

Lunch & Picknick

Lunch picknick 🥖 Kom bij Vakantiepark Mölke gezellig lunchen in buffetvorm of in picknickvorm voor onderweg of in een fluisterbootje
Meer

Barbecue

Barbeque 🍖 Een uitgebreide keuze voor het barbequen met vrienden/familie. Bekijk onze buurtfeest arrangementen en mogelijkheden voor het barbequen!
Meer

Brajerei

Brajerei 🥩 Ervaar het stukje vlees dat op Zuid-Afrikaanse manier is gebakken op onze grote bakplaat. Dit is mogelijk in de winter en in de zomer
Meer

Koud & warm buffet

Koud & warm buffet 🍽️ Wij hebben verschillende koude en warme buffetten voor je samengesteld. Bekijk de mogelijkheden of stel op maat samen!
Meer

Stamppot buffet

Stampotbuffet 🍽️ Bij vakantiepark Mölke is er speciaal tijdens de winterperiode wanneer het koud en guur is buiten, een speciaal winterbuffet
Meer

Dinerbuffet

Dinerbuffet🍴. Een mooi buffet geserveerd in drie gangen met een ruime keus aan veel vleessoorten bij ons vakantiepark & partycentrum Mölke in Twente.
Meer

Dineren in groepen op maat


Wij leggen jullie graag in de watten, of jullie nou met 10, 50 of 250 personen zijn. Wij bieden tal van arrangementen, maar werken net zo graag met een programma op maat. Samen met jou, kijken we naar een geschikte zaal die past bij jouw wensen en gezelschap. Laat je verleiden tot creatief tafelen, specifieke streekgerechten of een heerlijk buffet!

 

Vergaderen


Een dag vergaderen op locatie is gebleken efficiënter te zijn dan op de zaak vergaderen. Bij Partycentrum Mölke zijn er verschillende mogelijkheden om te vergaderen, met lunch, diner of zelfs allebei. Ook overnachtingen zijn mogelijk. Voor meer informatie kun je kijken op de vergaderen pagina.

 

Meer Op het park