Mölke
Dagje weg

Dagje weg

Dagje weg

Wil je een dagje weg organiseren, maar weet je niet wat je wil omdat de mogelijkheden oneindig zijn? Partycentrum Mölke wil je graag helpen om bijvoorbeeld een familiedag, personeelsuitje of vrijgezellenfeest te organiseren. Wij bieden je tal van mogelijkheden voor een aangenaam en ontspannen dagje uit. Zowel indoor als outdoor kun je je prima een dag vermaken met onze afwisselende activiteiten voor jong & oud. Juist de combinatie van jong & oud is een sterk punt van Partycentrum Mölke, de grote keuze in zowel binnen als buiten activiteiten zal je dagje uit tot een succes maken. Voor groepen bieden wij diverse arrangementen, maar we maken ook graag een arrangement op maat voor jou. Combineer een activiteiten met een heerlijk buffet, barbecue of diner en stel een dagje weg samen.

Moet het ontspannen zijn?

Maak een gezellige rondvaart met onze rondvaartboot De EMS Reggestroom met een heerlijke lunch voor onderweg, of neem een picknick mee in 1 van de fluiterbootjes. De fluisterbootjes zijn geschikt voor groepen tot 40 personen. Wil je liever een huifkartocht? Regelen wij!

Liever iets actiever?
Wat te denken van een avontuurlijke kanotocht over de Regge! Deze kunnen we ook laten afwisselen met een fietstocht op onze familiefietstrein.

Altijd een succes is het boogschieten of het buksschieten onder deskundige leiding van één onze medewerkers. Beweging gekoppeld aan spanning? Ga op zoek naar de moordernaar van Zuna tijdens een GPS tocht. Erg leuk voor jong & oud.

Sfeerimpressie

 

Dagje uit organiseren

 

Dagje weg met kinderen

Voor kinderen is er de binnenspeeltuin, een overdekt zwembad, buiten diverse speelmogelijkheden, een all weather voetbalveld en uiteraard de airtrampoline. Onze LED’s Go Showbowlingbanen beschikken over automatische bumpers op elke baan die omhoog gaan wanneer de kinderen hun bal gooien. Voor de allerkleinsten is er de draak! Hierdoor gooien kinderen met jouw hulp altijd raak.

Compleet dagje uit

Om jouw dagje uit compleet te maken verzorgen wij diverse koude en warme buffetten, bieden wij de mogelijkheid om te barbecueën (zowel binnen als buiten). Tevens verzorgen wij lunchbuffetten en dinerbuffetten in diverse prijsklassen en uitvoeringen. Uiteraard kun je ook a la carte eten in ons restaurant waar wij beschikken over een afwisselende menukaart voor jong & oud. Bij onze zalen zijn diverse terrassen voor de warme dagen en ons restaurant heeft een terras aan het water waar het heerlijk verpozen is.

 

Meer Op het park