Trouwen in Twente

Jullie gaan trouwen, wat bijzonder! We vinden het geweldig dat je ons prachtige plekje aan het water hebt gevonden als trouwlocatie. Vier jullie bruiloft samen met familie, vrienden en kennissen bij ons in Twente, aan de Regge. Alles is mogelijk en niks in ons te gek! Wij zorgen ervoor dat jullie de dag van je leven krijgen en heerlijk kunnen genieten van dit bijzondere moment!

 
Neem contact met ons op Bekijk onze brochure
 
 

Jullie bruiloft

Onze trouwlocatie aan de Regge is de perfecte plek voor jullie ceremonie. Jullie trouwen midden in de natuur! Met uitzicht op de prachtige Regge en de Twents velden geven jullie elkaar het ja-woord. Na een intieme en sfeervolle ceremonie zullen jullie gaan dineren in onze mooie Reggezaal. Jullie kunnen kiezen tussen 2 buffetten waarvan jullie samen met de gasten heerlijk kunnen genieten.

Na het diner kunnen wij de Reggezaal ombouwen tot feestzaal. De ruime zaal met bar leent zich perfect voor een geweldig feest waar lang over nagepraat zal worden.

Op ons vakantiepark staan verschillende gave accommodaties, waardoor overnachten ook mogelijk is! Slapen jullie met alle gasten op onze pop-up glamping? Of betrekken jullie onze Boomhut na het feest? Het is aan jullie, alles is mogelijk!

 
Neem contact met ons op
 
 

Ceremonie aan de Regge
☀️ Exclusief trouwen aan het water
🥳 Met feestelijke foodtruck
🥂 Ceremonie en toast met prachtig uitzicht
✨ Vaar in een bootje naar de ceremonie toe

 

Dineren in de Reggezaal
☀️ Kies uit verschillende buffetten
🥳 Dineren met tot 60 daggasten
🥂 Proosten met feestelijke drankjes
✨ Stijlvolle zaal met veel licht

 

Een spetterend avondfeest
☀️ Een fantastische feestzaal
🥳 Een onvergetelijke avond samen
🥂 Proosten met tot 100 avondgasten
✨Onbeperkt drinken en lekkere hapjes

 

We bespreken jouw wensen graag met je

Elke bruiloft is anders en uniek. Geniet van de eindeloze mogelijkheden en maak gebruik van onze verschillende locaties. Zo kunnen jullie een échte festivalbruiloft aan de Regge combineren met een diner en avondfeest in de Reggezaal, waarna jullie heerlijk romantisch overnachten op onze pop-up camping. Hoe bont jij het ook wil maken, we denken graag met je mee! Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of om gewoon eens inspiratie op te komen doen!

Neem contact met ons op

:

 

Hier kan je ons partycentrum vinden