Vergaderen

Vergaderen in Overijssel

Op zoek naar een vergaderlocatie in Overijssel? Kom bij ons vergaderen. Ons partycentrum ligt op 5 minuten rijden vanaf de A1. Ook de A35 ligt op 5 minuten rijden. Of het nu gaat om een vergadering, een cursus of een bedrijfspresentatie; de locatie kan ze maken of breken. Dat is de reden dat tal van bedrijven uit Oost-Nederland kiezen voor Partycentrum Mölke. Mölke heeft alles in huis om uw bijeenkomst tot een succes te maken. De sfeervolle zalen zijn speciaal ingericht voor uw gezelschap. Op de LCD-TV’s kunt u uw laptop aansluiten voor een presentatie en natuurlijk heeft iedere zaal WiFi. Tijdens de koffiepauze of uitgebreide lunch ontspant u in ons Dinercafé of buiten op het terras waar u zo over de Regge kijkt.

4-/ 8-uurs vergaderarrangement

Lunch van de Chef

Drankje na afloop

Optioneel: 3 gangen business diner

24-uurs vergaderarrangement

Lunch van de Chef

Sportieve middagbreak (duur: 1uur)

Culinair 3 gangen business diner

Overnachting 

Ontbijt

48-uurs vergaderarrangement

Lunch van de Chef (2x)

Middagbreak met snack (1x)

Sportieve break (duur: 1 uur)

Culinair business diner (2x) 

Overnachting (2x) 

Ontbijt (2x) 

Standaard services in de zaal

Wij bieden diverse zalen aan voor iedere groepsgrote. In de zalen is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een LED Scherm, beamer en laptop. Ook zijn er draadloze microfoons aanwezig (op aanvraag) en kan er gebruik worden gemaakt van een goed geluidssysteem. Wij zorgen in overleg met u dat de zaal helemaal naar wens klaarstaat in de juiste vergaderopstelling. Zo hoeft u zelf alleen nog maar de vergaderagenda voor te bereiden!

  • Gebruik van vergaderruimte (opstelling naar keuze)
  • Onbeperkt koffie en thee in de vergaderzaal
  • Karaffen ijswater en mintjes op tafel
  • Flip-over met stiften
  • Beamer met scherm
  • Wireless internet in de zaal
  • Schrijfblok met pen
  • Vergaderkit met o.a. stiften, typex, plakband, perforator, post-it, schaar etc.

Teambuilding

Naast vergaderen is ons partycentrum ook geschikt voor teambuilding. Organiseer een dag samen met uw personeel om de teambuilding een flinke boost te geven. Wij beschikken zelf over experts die deze dag op een leuke wijze kunnen presenteren en verschillende activiteiten en spellen organiseert met uw personeel. Uiteraard allemaal bedrijfsgericht. Tussendoor kan uw personeel zich uitleven op een van onze activiteiten zoals bowlen, varen of handboogschieten!

Vergaderarrangementen en activiteiten

Hieronder vindt u diverse arrangementen die wij voor u samengesteld hebben om rustig te vergaderen in Twente. Natuurlijk passen wij het arrangement graag op uw wensen aan. Neem hiervoor direct contact met ons op. Combineer uw vergadering met een ontspannen activiteit. Wij kunnen aansluitend of tussendoor tal van activiteiten verzorgen, zowel binnen als buiten. Gezellig een uurtje de Regge op met  onze rondvaartboot, kano’s of met een zelf te besturen fluisterbootjes. Succes verzekerd! Of wat te denken van een uurtje bowlen op onze showbowlingbanen. Ook een uitgebreid of juist een eenvoudig diner behoren tot de mogelijkheden, evenals een uitgebreid buffet of barbecue. Brainstormsessies en vergaderingen die bij Mölke georganiseerd worden leiden veelal tot inspiratie, creativiteit en innovatie. Verklaring? De ambiance! Mölke staat synoniem voor Twentse gemoedelijkheid en ongedwongenheid. Zo wordt entourage een hulpmiddel om uw boodschap over te brengen of effectief te vergaderen.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten

×