Op het park

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest organiseren? Een bedrijfsfeest waar nog jaren over nagepraat wordt en waar iedereen direct weer een energieboost van krijgt? Organiseer je bedrijfsfeest dan bij Partycentrum Mölke! Lekker eten en drinkenprachtige zalen, leuke en uitdagende activiteiten en een gastvrije en gezellige sfeer. Dit bedrijfsfeest in Overijssel boek je in Zuna, direct aan het riviertje De Regge en in een prachtige omgeving die zich perfect leent voor diverse activiteiten!

✔️ In- outdoor activiteiten voor iedere groepsgrootte
✔️ Heerlijke buffetten, barbecue uit eigen keuken
✔️ Prachtige ligging bij de Regge met vele voorzieningen
✔️ 5 minuten afstand van A1 en A35 met veel gratis parkeerplaatsen

 
Bowlen

Activiteiten tijdens jouw bedrijfsfeest

🛶 Fluisterbootje- of kanovaren op De Regge
⛵ Rondvaartboot op de Regge
🎳 Bowlen met LED-show
🌳 Huifkartocht door de omgeving
🏹 Boog- en buksschieten
🎲 Oud-Hollandse Spelen
📜 GPS-tocht
🔫 Klootschieten
🎉 Compleet themafeest

En nog veel meer mogelijkheden die op maat te organiseren zijn!

 
Bekijk alle activiteiten
 

Bedrijfsfeest arrangementen

Bedrijfsfeest in Overijssel met veel mogelijkheden

Binnen de provincie op zoek naar een bedrijfsfeest? Overijssel heeft veel te bieden als je bezig bent met het organiseren van een bedrijfsfeest! Twente beschikt namelijk over het kronkelende riviertje De Regge, die zich uitermate goed leent voor leuke activiteiten. Bij Partycentrum Mölke kun je bijvoorbeeld je personeelsfeest opleuken met een kanotocht op de Regge. Wil je een iets minder inspannend bedrijfsfeest? Dan is het ook mogelijk om fluisterbootjes te huren of een rondvaart met rondvaartboot ‘EMS Reggestroom’ te maken. Ben je met een grotere groep? Kies dan bijvoorbeeld ook voor de hilarische fietstrein en maak er halverwege een wisselactiviteit van! Ook binnen heeft Partycentrum Mölke genoeg mogelijkheden voor een gezellig en uitdagend bedrijfsuitje. Speel bijvoorbeeld een bijzonder potje Showbowling of organiseer een compleet themafeest als bedrijfsfeest!

Bedrijfsfeest reserveren

Wil je een bedrijfsfeest bij Partycentrum Mölke reserveren of gewoon informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we zullen je zoveel mogelijk helpen om je bedrijfsuitje onvergetelijk te maken voor jou en al je collega's en medewerkers!

Heb je al een datum?

:

 

Ontdek alle mogelijkheden

Meer Partycentrum bedrijven