Mölke
Familierestaurant

Familierestaurant

Familierestaurant Mölke

Kom gezellig uit eten bij het familierestaurant van Partycentrum Mölke in Zuna. Zuna ligt tussen Nijverdal en Rijssen in Twente in de provincie Overijssel. Bij het partycentrum is van alles te beleven. Zo is er direct bij het familierestaurant een overdekte speeltuin met ballenbak en een terras aan de Regge, waar je in de zomermaanden lekker buiten kunt eten.

Het Familierestaurant

  • Heerlijke a la carte gerechten
  • Uitgebreide kinderkaart
  • Restaurant met binnen- & buitenspeeltuin
  • Activiteiten & LED’s Go Showbowlen
  • Keuze uit vele buffetten of barbecue arrangemente
  • Gelegen aan het riviertje de Regge

Familierestaurant Mölke: Het gezelligste familierestaurant in Overijssel

Familierestaurant: A la carte 

In het familierestaurant serveren wij heerlijke a la carte gerechten. De uitgebreide menukaart biedt gerechten voor elk wat wils. Steaks, visgerechten, vegetarische gerechten en voor de allerkleinste zelf een eigen kaart. Heb je een allergie of specifieke dieetwensen? Bespreek dit van tevoren even en we kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Familierestaurant: Buffetten en barbecue

Grotere groepen vanaf 20 personen kunnen ook kiezen uit vele verschillende buffetten zoals dinerbuffetten, steengrillen, koud & warme buffetten, winterbuffetten en barbecue. Het familierestaurant heeft verschillende zalen voor iedere groepsgrootte van 4 tot 150 personen. Wanneer je met meer dan 15 personen in een eigen ruimte wil dineren is reserveren noodzakelijk. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Avondje uit en eten

Combineer een gezellig avondje uit in het familierestaurant met de vele verschillende activiteiten zowel binnen als buiten. Bijvoorbeeld kanovaren, discobowlen, varen met een fluisterbootjes of familiefiets.