Op het park

Kinderfeestjes bij Mölke

Ben je binnenkort jarig en zoek je een gave locatie om je verjaardag te vieren met je vriendjes en vriendinnetjes? Kom dan naar Mölke! Mölke heeft een grote, avontuurlijke binnenspeeltuin waarin jij je met je vriendjes uren kunt vermaken. Naast de binnenspeeltuin heeft Mölke nog vele andere mogelijkheden om er één groot feest van te maken. We hebben namelijk nog een binnenzwembad, een luchttrampoline, kano’s een rondvaartboot en een sportveld. Natuurlijk is er volop snoep, patat en ranja. Trouwens, heb jij al eens groene ranja geproefd?

Gratis faciliteiten:

  • Airtrampoline
  • De buitenspeeltuinen
  • Het multifunctionele sportveld
  • De mini-kinderboerderij

Goed om te weten Voor de arrangementen geldt een deelname van minimaal 6 kinderen. Je dient minimaal 3 dagen van te voren te reserveren. Het meebrengen van eigen etenswaren en drankjes is niet toegestaan. Volwassenen betalen het kidstarief. De volwassenen eten ook een patatje en ijsje mee en kunnen onbeperkt gebruik maken koffie en thee. Ouders/begeleiders bedienen zichzelf.

Wil je zelf een kinderfeestje samenstellen? Kies dan een aantal activiteiten en vraag een offerte aan!

Vier jouw kinderfeestje bij Mölke
 
Vraag een offerte aan
 

Alle kinderfeestjes

Kinderfeestje Disco Showbowlen

Disco bowlen 🎳 Tijdens jouw kinderfeestje is er Disco Showbowlen met gezellige muziek, videoclips en een lasershow voor jou en je vrienden/vriendinnen
Meer

Kinderfeestje Binnenspeeltuin

Kinderfeestje Lekker spelen 🤾 Tijdens je Kinderfeestje gezellig met al je vrienden spelen in onze binnenspeeltuin en onbeperkt ranja drinken!
Meer

Kinderfeestje Kanoën

Zwemmen - Kanoën 🛶 Bekijk onze kinderfeestje arrangementen waarbij je kunt gaan zwemmen in ons binnenzwembad of Kanoën in de Regge
Meer

Kinderfeestje Spelen & Varen

Kinderfeestje Spelen & Varen ⛵ Kom varen over de rivier de Regge met hapjes en speel erop los in de binnenspeeltuin! Bekijk het kinderfeestje
Meer

Kinderfeestje Boerengolf

Spelen boerengolf ⛳ Vier je kinderfeestje in Rijssen en kom gezellig een potje boerengolf spelen en in de binnenspeeltuin met je vrienden/vriendinnen!
Meer

Kanoen en boogschieten

Kanoën - boogschieten 🛶 Ook zijn er mogelijkheden om arrangementen te combineren zoals een deel Kanoën en een deel te gaan Boogschieten. Boek direct!
Meer

Kinderfeestje Zwemmen

Kinderfeestje spelen zwemmen 🏊🏼‍♀️ Kom zwemmen in ons binnenzwembad en geniet van het onbeperkt ranja drinken tijdens dit leuke kinderfeestje!
Meer
 

Meer voor kids:

Meer Kids