Animatieprogramma

Op vakantie samen met jouw kinderen? Dat is op ons vakantiepark een feestje!

Voor kinderen in alle leeftijden zijn er verschillende speelmogelijkheden op ons vakantiepark en wij hebben een enthousiast recreatieteam die jouw kinderen dagelijks vermaken. Niet alleen in het hoogseizoen, maar ook in het voor- en naseizoen staat het recreatieteam voor jouw kinderen klaar.

Buiten de weekenden en de schoolvakanties om is er uitsluitend een programma voor onze allerkleinste vriendjes tot 5 jaar. Dit programma is speciaal voor de ‘kleine draken’, reserveer dan buiten de schoolvakanties voor de kleine drakenweken.

Vanaf het Paasweekend tot 14 september + herfstvakantie is er een doorlopend programma. Dagelijks worden jouw kinderen vermaakt met tal van activiteiten (behalve op zondag). Ons animatieprogramma bestaat uit 7 verschillende thema’s:

🤡Fun en entertainment
👨‍🔬Mölke Crealab
🏃Sport en Spel
🏗️Mölke Bouwcampus
🗺️Mölke Adventures
🔎Mölke Explore
👨‍🏫Mölke Academy

In verband met COVID-19 is het DABAR-team afwezig in 2020.

Animatieprogramma

Blijf op de hoogte!

Ook voor de zomervakantie volgt er een animatieprogramma. Momenteel kijken we (i.v.m. covid-19) hoe we het volgens de richtlijnen zo goed en leuk mogelijk kunnen neerzetten! Zodra het programma bekend is, zullen we dat op deze pagina delen.

Voor aanvullende activiteiten buiten het animatieprogramma om adviseren wij je om onze Facebookpagina te volgen. Hier word je op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes en activiteiten op en over het vakantiepark.

Menu
Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Zoek en boek
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×