Kampeerboerderij

Een groepsaccommodatie boeken op een groot kampeerboerderij? Bij Vakantiepark Mölke hebben we meerdere groepsaccommodaties te huur op een toplocatie in Twente, Overijssel! Of je nou op zoek bent naar een luxe kampeerboerderij of goedkope kampeerboerderij, Vakantiepark Mölke biedt alle mogelijkheden. Op onze kampeerboerderij kun je overnachten in een 14- of 20 persoons groepsaccommodatie op een rustige plaats. Daarnaast kun je gebruik maken van alle faciliteiten en activiteiten op het park!

Vakantiepark Mölke

Vakantiepark Mölke is een groot vakantiepark met veel faciliteiten en activiteiten. Ook voor grote groepen is er veel te doen op de kampeerboerderij. Zo kun je bowlen in onze LED’s Go bowlingcentrum, varen over de Regge met fluisterbootjes of een fiets huren en de omgeving verkennen. Voor de kinderen is er een binnenspeeltuin, indoor zwembad en meerde speeltoestellen. In de avond uit eten? Kom dan bij ons Dinercafé en geniet van een simpele lunch tot een 3-gangen diner.

 
zoek & boek
 

Groepsovernachting op maat

Neem gerust contact met ons op, wij bespreken graag met jou de mogelijkheden voor een groepsovernachting.

CONTACT

Overnacht in onze kampeerboerderij(2)

Vanaf
‚ā¨ 1.428
‚ā¨ 1.192

Luxe groepsaccommodatie 14 personen

Overijssel, Zuna
147NeeJaJa
 • Vaatwasser
 • Centrale verwarming
 • Terras met terrrasmeubilair
Vanaf
‚ā¨ 1.021
‚ā¨ 826

Groepsaccommodatie [6x bungalette 5p met veranda]

Overijssel, Zuna
3012JaJaJa
 • Vaatwasser
 • Eigen veranda
 • Terras met terrrasmeubilair
 

Kampeerboerderij Overijssel

Op onze kampeerboerderij in Overijssel zijn de volgende accommodaties aanwezig:

 • Grote groepsaccommodatie 14 personen
  Deze geschakelde groepsaccommodatie bestaat uit twee delen en heeft een totale verblijfsoppervlakte van ca. 275 m2. In totaal beschikt de accommodatie over 7 slaapkamers, 2 riante keukens, 1 grote living, 2 luxe badkamers en 3 toiletten.
 • Stellingmolen tot 20 personen
  Overnacht in meerdere bungalettes met elk een capaciteit van 5 personen. De bungalettes zijn dicht bij elkaar op een afgelegen en rustige plaats op ons vakantiepark. Elke bungalette beschikt over: 2 slaapkamers, veranda met terrasset, volledig ingerichte keuken, LCD tv met toilet, douche en wastafel.

Kampeerboerderij Twente

Overnachten op een kampeerboerderij in Twente heeft vele voordelen. Zo kun je genieten van de rustige en natuurrijke omgeving in Twente, met vele wandelpaden, fietsroutes en de Sallandse Heuvelrug. Wil je liever een actiever verblijf met veel activiteiten? Dan kun je gebruik maken van onze activiteiten op het park zoals bowlen, fluisterbootje varen en suppen. Daarnaast zijn er meerdere activiteiten en attractieparken beschikbaar in de omgeving. De kampeerboerderij is geschikt voor 14 tot 20 personen. Op zoek naar een kampeerboerderij 10 personen? Ook voor kleinere aantallen is ons kampeerboerderij in Twente beschikbaar!

 
zoek & boek