Mölke
Vergaderen en overnachten

Vergaderen en overnachten

Vergaderarrangementen met overnachting

Op zoek naar een vergaderlocatie met overnachting in Overijssel? Kom bij ons vergaderen en overnachten. Ons partycentrum ligt op 5 minuten rijden vanaf de A1. Ook de A35 ligt op 5 minuten rijden. Op ons vakantiepark zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden afhankelijk van het aantal personen. Of het nu gaat om een vergadering, een cursus of een bedrijfspresentatie met overnachting; de locatie kan ze maken of breken. Dat is de reden dat tal van bedrijven kiezen voor Partycentrum & Vakantiepark Mölke. Mölke heeft alles in huis om je vergadering met overnachting tot een succes te maken. De sfeervolle zalen zijn speciaal ingericht voor je gezelschap. Ook onze groepsaccommodatie is van alle moderne gemakken voorzien en hier kan iedereen rustig opstarten voor een nieuwe vergaderdag. Tijdens de koffiepauze of uitgebreide lunch ontspan je in ons Dinercafé of buiten op het terras waar je zo over de Regge kijkt.

 

Standaard services in de zaal

Wij bieden diverse zalen aan voor iedere groepsgrote. In de zalen is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een LED Scherm, beamer en laptop. Ook zijn er draadloze microfoons aanwezig (op aanvraag) en kan er gebruik worden gemaakt van een goed geluidssysteem. Wij zorgen in overleg met jou dat de zaal helemaal naar wens klaarstaat in de juiste vergaderopstelling. Zo hoef je zelf alleen nog maar de vergaderagenda voor te bereiden!

  • Gebruik van vergaderruimte (opstelling naar keuze)
  • Onbeperkt koffie en thee in de vergaderzaal
  • Karaffen ijswater en mintjes op tafel
  • Flip-over met stiften
  • Beamer met scherm
  • Wireless internet in de zaal
  • Schrijfblok met pen
  • Vergaderkit met o.a. stiften, typex, plakband, perforator, post-it, schaar etc.

Teambuilding

Naast vergaderen is ons partycentrum ook geschikt voor teambuilding. Organiseer een dag samen met je personeel om de teambuilding een flinke boost te geven. Wij beschikken zelf over experts die deze dag op een leuke wijze kunnen presenteren en verschillende activiteiten en spellen organiseert met je personeel. Uiteraard allemaal bedrijfsgericht. Tussendoor kan je personeel zich uitleven op een van onze activiteiten zoals bowlen, varen of handboogschieten!

Vergaderarrangementen en activiteiten

Hieronder vind je diverse arrangementen die wij voor jou samengesteld hebben om rustig te vergaderen in Twente. Natuurlijk passen wij het arrangement graag op jouw wensen aan. Neem hiervoor direct contact met ons op. Combineer jouw vergadering met een ontspannen activiteit. Wij kunnen aansluitend of tussendoor tal van activiteiten verzorgen, zowel binnen als buiten. Gezellig een uurtje de Regge op met  onze rondvaartboot, kano’s of met een zelf te besturen fluisterbootjes. Succes verzekerd! Of wat te denken van een uurtje bowlen op onze showbowlingbanen. Ook een uitgebreid of juist een eenvoudig diner behoren tot de mogelijkheden, evenals een uitgebreid buffet of barbecue. Brainstormsessies en vergaderingen die bij Mölke georganiseerd worden leiden veelal tot inspiratie, creativiteit en innovatie. Verklaring? De ambiance! Mölke staat synoniem voor Twentse gemoedelijkheid en ongedwongenheid. Zo wordt entourage een hulpmiddel om je boodschap over te brengen of effectief te vergaderen.

 

Meer Op het park