Op het park

Landschapswinkel

De Landschapswinkel is sinds 2020 nieuw bij Vakantiepark Mölke. Deze moderne winkel voorziet zowel parkgasten als mensen in de omgeving van lekkere warme broodjes en heerlijke streekproducten! De Landschapswinkel is tevens het centrale punt voor recreatie activiteiten zoals kano- of fluisterbootje varen.

Wat kun je kopen bij de landschapswinkel

Iedere dag kun je terecht bij onze landschapswinkel voor:

🍞 Heerlijke warme broodjes
🧀Kaas van zunakaas
🥛 Zuivelproducten van Reggezuivel
🥩Kalfsvlees Zuna
🍷Wijn van de Wijnmakers
🍺 Bier van Brouwersnös

Uiteraard kun je ook voor kleine boodschapjes als chips, snoep en wat drinken terecht. Daarnaast zijn er ook nog wat extra accessoires te koop, leuk om mee naar huis te nemen bijvoorbeeld!

Lunchen of een drankje

Het is ook mogelijk om lekker een hapje te eten tijdens de middagpauze. Ga bijvoorbeeld voor een vers bereide broodje met een lekker glas zuivel uit de streek. Daarnaast kun je ook genieten van een kopje koffie of een lekker pilsje of wijntje op het terras terwijl je lekker in de omgeving wegkijkt. Is het warm? Geen probleem, we hebben ook lekkere ijsjes om af te koelen!

Snacks en pizza

Het is zélfs mogelijk om snacks en pizza te bestellen bij de landschapswinkel! Vraag naar de dagen en tijden bij aankomst of wanneer je in de winkel bent.

Ontdek onze overige faciliteiten:

Meer Faciliteiten