Overnachten Reggestreek Fiets4Daagse 2021

Tijdens de Reggestreek Fiets4Daagse ‚Äď van 31 augustus¬†t/m 3¬†september 2021¬†‚Äď ontdekt je bijzondere streek tijdens jouw heerlijke¬†fietsvakantie! Overijssel is namelijk d√© fietsprovincie van Nederland en De Reggestreek is misschien wel de mooiste streek van Overijssel. Achter elke bocht is iets nieuws te ontdekken, van prachtige natuur tot charmante dorpjes en van bijzondere bezienswaardigheid tot authentiek boerenbedrijfje. Wil je na een dag heerlijk gefietst te hebben even helemaal tot rust komen, jezelf weer helemaal opladen en nagenieten van alle pracht en praal die je meegemaakt heeft? Kom dan overnachten bij Vakantiepark M√∂lke en boek een heerlijke ruime kampeerplaats of huur een comfortabele accommodatie. Vakantiepark M√∂lke beschikt over diverse soorten kampeerplaatsen, verschillende accommodaties en over vele faciliteiten en activiteiten die van jouw tocht heerlijke dagen een onvergetelijk verblijf maken!

 
 

Fiets4Daagse

 
 

Reggestreek Fiets4Daagse

Tijdens de Reggestreek Fiets4Daagse ontdek je vier dagen lang wat de Reggestreek ‚Äď misschien wel het mooiste stukje van Overijssel ‚Äď te bieden heeft. Op de grens van Overijssel en Salland ontdek je de meest prachtige natuur, met heerlijke bossen, uitgestrekte heidevelden en weilanden en bijzondere flora en fauna. Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug maakt een groot deel uit van uw fietsroutes, want dit prachtige natuurgebied m√≥et je wel ontdekken als je in De Reggestreek komt fietsen. Onderweg kun je bovendien vele verschillende bezienswaardigheden bekijken en bezoeken en natuurlijk fiets je ook delen van de fietsroutes langs het idyllische riviertje De Regge, het riviertje waaraan de prachtige Reggestreek haar naam te danken heeft!

  • Ontdek Twente en Salland
  • Fietsen langs het idyllische riviertje De Regge
  • Ontdek het adembenemende Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug
  • Heerlijk fietsen door de bossen en door¬†uitgestrekte heidevelden en weilanden
  • Bijzondere flora en fauna
  • Bijzondere bezienswaardigheden zoals de Enterse Zomp, authentieke ijsboerderij, biologische boerderij met indrukwekkende Black Angus-koeien en de prachtige Pelmolen in Rijssen

Het is zelfs mogelijk om een Halfpension Arrangement tijdens jouw verblijf te reserveren. Niet alleen de overnachting, maar ook elke dage een goed gevulde ontbijtmand, een heerlijk diner en andere extraatjes zijn dan bij de prijs inbegrepen!

Andere evenementen